Tervetuloa m/s Frederic Chopinille!

Print the page

Frederic Chopin_yleis

M/S Frederic Chopin risteilee pääasiassa Elbellä ja Pohjois-Saksassa. Vuonna 2002 rakennetulla aluksella on hyvät puitteet matkantekoon. Mukavat hytit ja lämpimästi sisustetut yleiset tilat toivottavat vieraat heti tervetulleeksi. Laiva on pieni ja sinne mahtuu ainoastaan 80 risteilyvierasta, joiden hyvinvoinnista huolehtii 22 hengen miehistö.

Tutustu risteilyihin m/s Frederic Chopinilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivan ravintolasalissa tarjoillaan niin saksalaisia kuin kansainvälisiä annoksia. Panorama-salonki on paikka, jossa kokoonnutaan iltaisin kuuntelemaan seuraavan päivän ohjelmasta ja nauttimaan musiikista. Aluksella on myös aurinkokansi kansituoleineen ja pieni matkamuistomyymälä.

Frederic Chopin_lounge

 

Fredric Chopin_ravintola

 

 

Majoitus

M/S Frederic Chopinin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Yläkannen hyteissä on isot avattavat panoramaikkunat. Pääkannen hyttien ikkunat eivät avaudu. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, musiikkikanava, tallelokero, minibaari ja puhelin. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Huom. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Frederic Chopin_hytti

 

Frederic Chopin_hytti1

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

Frederic Chopin_laivakartta

Rakennettu: 2002
Pituus:
83 metriä
Leveys:
9,5 metriä
Syväys:
1,1 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi:
Ei
Matkustajamäärä:
80
Miehistöä:
22
Aluksen lippuvaltio:
Sveitsi
Matkustajahyttejä:
40 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X