Tervetuloa m/s Douce Francelle!

Print the page

Douce France_yleis

Vuonna 2011 uudistettu ja vuonna 1997 rakennettu perinteikäs jokiristeilylaiva m/s Douce France risteilee Reinin ja Tonavan varrella. Laivassa on 79 ulkohyttiä, joissa majoittuu 160 matkustajaa. Leppoisan ilmapiirin ristieilyllä tuovat ystävällinen henkilökunta sekä keittiön tarjoilemat herkulliset ruokaelämykset. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Sivua alaspäin vierittämällä löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivan ylemmällä kannella sijaitsevat Lounge-bar sekä ravintolasali. Samalla kannella löytyvät myös vastaanotto sekä pieni matkamuistomyymälä. Tilava aurinkokannella on mukana seurata maisemia sään salliessa. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Douce France_lounge

SONY DSC

SONY DSC

Douce France_baari Douce France_aula

Majoitus

M/S Douce Francen hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluuvat suihku ja WC, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Douce France_hytti

SONY DSC

SONY DSC

Laivakartta ja tekniset tiedot

Symphonie_laivakartta

Rakennettu: 1997, uudistettu 2011
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
160
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
79 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X