Tervetuloa m/s Francelle!

Print the page

M/S France on rakennettu vuonna 2001 ja se risteilee pääasiallisesti Seinejoella. 110-metrisellä aluksella on 78 ulkohyttiä, jotka majoittavat yhteensä 159 matkustajaa. Verraten pieni alus tarjoaa näin ollen varsin kotoisan ja intiimin tunnelman risteilyn aikana. Miellyttävä ja nopea henkilökunta palvelee ammattitaidolla risteilyvieraita. Tämän viehättävän jokiristeilylaivan palveluista pääsemme nauttimaan elokuussa 2015, kun koko laiva on varattu vain Kristina Cruises -risteilyvieraiden käyttöön.

Tutustu risteilyihin m/s Francella >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Lounge-bar sijaitsee kannella 2. Ravintolasali löytyy saman kannen peräosasta. Laivalla on tilava aurinkokansi kansituoleineen, pieni kirjasto sekä matkamuistomyymälä. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Tutustu risteilyihin m/s Francella >>

Majoitus

M/S Francen kaikki hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s Francella >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2001
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys: 1,6 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
160
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
78 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Francella >>

Matkahaku

ropax-risteilyt-laatikko

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

Kristina – risteilymatkanjärjestäjäsi

Risteily kanssamme on ennen kaikkea lomaa aikuiseen makuun. Tarjoamme laajasti erilaisia risteilylomia maailman merillä ja joilla. Yhteistä näille matkoille ovat sisältörikkaat kokonaisuudet, kiehtovat käyntikohteet, Kristinan kokeneet matkanjohtajat sekä mielenkiintoiset suomeksi opastetut retket.

X