Magellan

M/S Magellanin tilavat yleiset tilat, leveät käytävät ja laaja puinen aurinkokansi luovat puitteet upeille brittiläiseen tyyliin toteutetuille maisemaristeilyille, joita laiva tarjoaa. Silti Magellanista löytyy sopivan kotoista tunnelmaa, jota ei megaluokan laivoissa tapaa. Täältä et löydät kiipeilyseiniä, luisteluratoja etkä lapsia. Kaikki Magellanin risteilyt ovat tarkoitettu vain aikuisille. Vuonna 1985 rakennettuun ja vuonna 2010 uusittuun laivaan mahtuu 1250 matkustajaa, joiden hyvinvoinnista huolehtii ystävällinen ja avulias 570-jäseninen henkilökunta.

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut laivalla

M/S Magellan tarjoaa perinteisen risteilykokemuksen tilavassa ympäristössä. Laivalla on kaksi pääravintolaa Waldorf & Kensington, joissa tarjoillaan kahdessa kattauksessa risteilyn makuelämyksiä aamiaisesta illalliseen. Vapaampaan ruokailuun soveltuu Raffles Bistron buffetpöydät. Laivan keulassa sijaitsevassa Magellan Show-loungessa nähdään upeita illan esityksiä sekä tietysti kuunnellaan englanninkielisiä luentoja. Meripäivinä aikaa voi viettää jossain Magellanin loungessa/baarissa nauttien virkistäviä juomia. Tilava Spa-osasto on valmiina monipuolisine palveluineen. Tarkemmat tiedot palveluista, hinnoista ja ohjelmista selviävät laivalla.

Majoitus

M/s Magellanilla on 726 matkustajahyttiä. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, vaatekaappi, hyvin säilytystilaa TV, wc, suihku, hiustenkuivaaja ja tallelokero. Hyttien hinnoittelu vaihtelee kansien ja hytin sijainnin mukaan. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 1985, uudelleen rakennettu vuonna 2010
Pituus:
 221 metriä
Leveys:
 28 metriä
Syväys:
 7,8 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
 46 052
Ilmastointi:
 Kyllä
Hissi:
 Kyllä
Matkustajamäärä:
 1250
Miehistöä: 570
Alusrekisteri: Bahama
Matkustajahyttejä:
 726
Aluksen kieli:
 Englanti
Valuutta aluksella: 
Englannin punta