Tervetuloa m/s Serenissimalle!

Print the page

M/S Serenissima luo omalla konstailemattomalla ja ainutlaatuisella tyylillään perinteistä matkustajalaivatunnelmaa. Tämä komea alus valmistui vuonna 1960 Harald Jarl –nimiseksi tehden risteilyjä Norjan rannikolla ja vuonoilla. Vuonna 2003 alus nimettiin Andreaksi ja se kävi läpi valtavan muutostyön aloittaakseen klassiset risteilyt maailman merillä. Viimeisin suuri uudistustyö laivaan tehtiin vuonna 2013 ja risteilyt aloitettiin uudelleen m/s Serenissima –nimen alla. Laiva on pieni ja sen suhteellisen matala syväys mahdollistaa vierailut aivan kaupunkien historiallisissa keskuksissa ja harvinaisemmissa satamissa. Laivan ilmastoidut sisätilat ja mukavat hytit on remontoitu nykyaikaisiksi sisutuksen noudattaessa 1700-luvun kustavilaista tyylisuuntaa. Ystävällinen henkilökunta ja ammattitaitoinen keittiö tarjoavat unohtumattomia kokemuksia risteilyn aikana.

Tutustu risteilyihin m/s Serenissimalla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Lukemiseen, pelaamiseen ja antoisiin keskustelutuokioihin soveltuva Harald Lounge sijaitsee aluksen keulaosassa. Täältä löydät myös kaksi tietokonetta internetin käyttöä varten. Andrea Loungeen kokoonnutaan keskustelemaan päivän tapahtumista ja seurustelemaan kanssamatkustajien kanssa sekä kuuntelemaan luentoja. Venice-ravintolaan mahtuvat kaikki risteilyvieraat kerralla nauttimaan laivan maukkaista aterioista. Laivalla on myös pieni kuntosali, poreallas ja pieni matkamuistomyymälä.

 

 

Tutustu risteilyihin m/s Serenissimalla >>

Majoitus

M/S Serenissimalla on 56 hyttiä. Kustavilaistyylisesti sisustetuissa tyylikkäissä hyteissä on suihku tai kylpyamme/wc, hiustenkuivain, ilmastointi, vaatekaappi, kylpytakki, puhelin, TV ja tallelokero. Lisäksi sviiteissä on minibaari. Sisähytti-luokkaa lukuun ottamatta kaikissa hyteissä on joko ikkunat tai valoventtiilit. Laivan koosta ja tyylistä johtuen hyttien koot vaihtelevat.

Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

 

Sviitit

Executive, n. 25 m2 – kansi 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Owner, n. 23 m2 – kansi 6

 

Junior, n. 19,5 m2 – kansi 6

Ulkohytit

Deluxe, 15-24 m2 – kansi 4-6


 

 

 

 

Superior, 11 – 19,6 m2 – kansi 3-4

 

Standart,10-15,5 m2 – kansi 3
Myös yhden hengen hyttejä (kansi 3-5).

Sisähytit

Sisähytti, n. 10 m2 – kansi 3
Myös yhden hengen hyttejä.

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 1960 (m/s Harald Jarl), mittavat uudistustyöt vuosina 2003 ja 2013
Pituus: 87,4 metriä
Leveys: 13,25 metriä
Syväys: 4,75 metriä
Bruttovetoisuus (GRT): 2620
Ilmastointi: Kyllä
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä: 109
Henkilökunta: 48
Alusrekisteri: St. Vincent & Grenadines
Matkustajahyttejä: 56 (5 sisähyttiä)
Aluksen kieli: Englanti
Valuutta aluksella: Euro

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X