Löytöretkiristeily – Purjelaivaristeily Karibialla 2/2017

Print the page
  • Suosittelen lämpimästi Star Clippersin purjelaivaristeilyja! Purjelaivat ovat kauniita ja viihtyisiä ja niillä on aivan oma erityinen tunnelmansa – mm. purjeiden nostoseremonia satamasta lähtiessä on aina mahtava kokemus. Kohteet ovat mielenkiintoisia, matkustajia on korkeintaan parisataa, ruoka laivoilla on erittäin hyvää ja palvelu todella erinomaista! Hinta-laatusuhteeltaan KC:n Star Clippersillä tarjoamat risteilypaketit ovat mielestäni kohdallaan, sillä vaikka lähtöhinta onkin korkeahko, paketttiin sisältyvät omia juomia lukuun ottamatta kaikki kulut, myös retkipaketti. Muilla laivoilla/risteilyillä voi tulla yllättävänkin suuria lisäkuluja palvelurahoista, retkistä ja jopa vedestä. Toivottavasti purjelaivaristeilyt säilyvät ohjelmassa jatkossakin – me lähdemme uudelleen mukaan ehdottomasti!
    – TF
  • Risteilyn kruunasi loistelias laiva, maailman suurin matkustajapurjealus Royal Clipper, joka pelkästään on viikon risteilyn arvoinen. Kaikille matkustajille syöpyi varmasti lähtemättömästi mieleen satamista lähdöt – purjeet nousivat, Conquest of Paradise soi ja ympärillä oli sametin pehmeä Karibian yö tähtitaivaineen. Se oli hetki, joka täytyy itse kokea, sitä ei edes pysty sanoin kertomaan.
    -Matti49

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X