Ritva ja Antero Loimaranta: ”Aika ei tule risteilyllä pitkäksi”

Ritva ja Antero Loimaranta päätyivät Kristina Cruisesin asiakkaiksi lehti-ilmoituksen kautta vuonna 2004. Risteilyjä on takana 20 ja henkilökunnasta on tullut pariskunnalle jo hyviä kavereita.

Loimarannat ovat kiertäneet omien sanojensa mukaan Välimerta monta kertaa ja monesta eri suunnasta. He ovat nähneet myös lähes kaikki Euroopan joet. Eläkeläispariskunta arvostaa Kristina Cruisesin risteilyissä ennen kaikkea niiden mukavuutta ja helppoutta.

– Matkalaukut kannetaan huoneisiin puolestamme ja oppaat pitävät meistä erittäin hyvää huolta. He hoitavat tiedottamisen, ruokailut ja retket todella hienosti, Ritva Loimaranta kiittelee.

– Opastus tapahtuu suomeksi. Jos on vähänkin epävarma kielitaidostaan, on erittäin helpottavaa, että on suomenkielinen opas, Antero Loimaranta lisää.

”Ruokatarjoilu on ihan mahdotonta”

Risteilyillä järjestetään retkiä maihin, mutta myös laivaan on järjestetty ohjelmaa. Loimarannat kertovat viihtyvänsä laivassa kuntosalilla.

– Sen lisäksi seurustelemme ihmisten kanssa, saamme uusia tuttavuuksia ja kavereita. Aika menee tosi viihtyisästi, Ritva kuvailee.

Myös ruokapuolesta pidetään hyvää huolta.

– Yksi pääasia laivalla on syöminen. Ruokatarjoilu on ihan mahdotonta. Jossain sanottiin, että jokilaivoilla tulee kolme kiloa painoa lisää, Ritva naureskelee.

Ystävällistä neuvontaa

Kristina Cruisesin henkilökunnasta ja oppaista on vuosien varrella muotoutunut pariskunnalle ystäviä. He kertovat käyvänsä toimistolla silloin tällöin ihan vain juttelemassa.

– Jos suunnittelemme matkaa, soitamme toimistolle ja sieltä saamme aina ystävällistä neuvontaa ja suosituksia, Ritva Loimaranta kertoo.

Matkojen hinta-laatusuhde on pariskunnan mielestä yksimielisesti oikea ja kaikki on aina sujunut niin kuin pitää.

– Se on minusta tärkein asia, että retket ovat hyvin suunniteltuja. Oppaat ovat asiantuntijoita ja hyvin valmistautuneita. Aika ei tule pitkäksi – korkeintaan jalkoja vähän väsyttää, mutta muuten kaikki on erittäin hyvin järjestetty, Antero Loimaranta summaa.

 

Tutustu risteilytyyppeihin