Jokiristeily – Seinen risteily ja Maihinnousurannikko 8/2017

Print the page
 • Matkajärjestelyt olivat erinomaiset, maisemat kauniita ja kaikki oli suunniteltu hyvin etukäteen.
  Kiitos matkasta.
  Anneli Weckman
 • Sää suosi. Mielenkiintoinen ohjelma . Pariisi ja Montmartre. Normandia. Tunnelmaa ja historiaa. Herkullista ruokaa ja juomaa. Parasta oli kuitenkin leppoisa aamupäivä laivan kannella kun jokilaiva lipui eteenpäin.
 • Suosittelen sopivaksi myös meiile vanhemmalle väelle,. kielitaidottomille köpöttelijöille. Oppaat oivallisia, retket ja ruoka riittävät ravitsemaan mielen ja kehon.
  ”Kiertomies Koirasaarenkujalta”
  ps. Näkemäni nähtävillä KC:n ”Vasepuukkissa”
 • Järjestämillenne risteilyille voin suositelle lähtijöitä, koska kaikki on tehty ammattimaisesti. Retkien sisältö on mielenkiin-toinen ja kestoltaan sopiva.
 • Suosittelemme Seinen jokiristeilyä maihinnousurannikolle ja muihin ko. risteilykohteisiin. Sydämellisin terveisin SK ja RK
 • Jokilaiva on todella hieno tapa matkustaa paikasta toiseen ja tutustua hyvin valikoituihin kohteisiin. Huolenpito laivalla oli erinomaista ruokailuineen ja lisäohjelmineen.
 • Tämä jokiristeily oli erinominen, laiva oli viihtyisä ja kaikki
  toimi, retkikohteet hyvin opastetut, kiitokset oppaille omien pieinten ongelmien auttamisessa.
  SUOSITTELEN <jm

 • Seinen risteilyä voi suositella, jos on kohteista kiinnostunut, liikkuva hotelli takaa vaivattomat siirtymiset ja sen ravintola on erinomainen.
  nimimerkki Sotahistoriasta kiinnostunut mies ja taiteista nauttiva vaimo

 • Seine-joen risteily oli miellyttävä ja m/s Princess hyvä laiva. Siisteys oli ensiluokkaista, ateriat ruokajuomineen erinomaisia, ja niissä oli huomioitu paikallisia tuotteita. Henkilökunta oli asiansa osaavaa, iloista ja auttavaista. Vierailukohteet olivat myös mielenkiintoisia, vaikka olimme käyneet Pariisissa 20 kertaa ja Normandiassakin muutaman kerran.
 • Erittäin helppo tapa voida tutustua nähtävyyksiin, kulttuuriin ja mikä parasta, saa myös tutustua mielenkiintoisiin ja persoonallisiin matkakumppaneihin. ”Hotellihuone” seurasi matkan edistyessä mukana ja laivan keittiö loihti aina maittavat ateriat ruokajuomineen pöytiin tarjoiltuna ripeästi ja ammattitaidolla. Laivan henkilökunta ansaitsee kiitokset ja oppaat hoitivat tehtävänsä kiitettävästi matkan aikana alusta loppuun.
  Nimimerkillä: Ruusut ja kiitoksemme 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X