Jokiristeily – Ranskan Alsacen maisemiin – Barge risteily Marne-Rein kanavalla 7/2017

Print the page
  • Jos haluat rauhallista kyytiä, hyvää seuraa, erinomaista ruokaa ja juomaa, mielenkiintoisia retkikohteita, hyvin järjestettyä ohjelmaa, erinomaista hyttimajoitusta ja kauniita maisemia, valitse jokilaivaristeily Kristinalla!
    Suosittelemme: Risto ja Raija
  • Kyllä hinta ja laatusuhde on kohdallaan!!
    nim. tyytyväiset
  • Kolmihenkinen seurueemme tykkäsi kovasti Alsacen barge-risteilystä. Pikkuruinen barge on viihtyisä ja kompakti hytti kunnollisine kylpyhuoneineen toimiva. Matkanteko on rauhallista niin, että ehtii hyvin ihailla kauniita maisemia ja välillä taittaa matkaa myös kävellen tai pyörällä. Liikunta onkin tarpeen täysihoidon ja baaritarjoomusten vastapainoksi. Erityisen kivaa meistä oli, että eri barge-risteilyillä keskitytään aina kunkin seudun paikallisiin ruokiin ja esitellään Ranskan eri alueiden juustoja. Alsacen risteilyyn sisältyi myös pari erikoista kokemusta eli laivahissi ja Ranskan korkein sulku. Retket olivat mukavan leppoisia ja sisällöltään mielenkiintoisia. Ainoa pieni miinus matkassa on pitkähkö bussimatka lentokentältä/-lle.

 

Barge-risteilyt

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X