Marella Cruisesin risteilyjä leimaa rentous ja hyväntuulisen lomaisa tunnelma. Risteilyvarustamo on Ison-Britannian suurimpia ja suosituimpia. Sen vahvuutena ovat ennen muuta houkuttelevat satamakohteet, mainio hinta-laatusuhde sekä monipuolinen ajanviete- ja viihdetarjonta, josta löytyy jotakin joka makuun ja kaiken ikäisille risteilyvieraille.

Marella Cruisesilla on sisustukseltaan sekä klassisemman että modernimman näköisiä, mukavia laivoja. Niillä on helppo viihtyä ja nauttia huolettomasta lomailusta. Risteilyt toimivat aina all inclusive -periaatteella aterioineen, monine juomineen ja palvelumaksuineen, joskin erikoisravintolat ja -juomat maksavat ekstraa.

Palvelu pelaa, henkilökunta on ystävällistä ja tekee kaikkensa, jotta jokaisella olisi mukavaa. Ilmapiiri laivalla on todella epävirallinen, pukukoodia myöten. Kanssamatkustajat ovat pääasiassa Isosta-Britanniasta ja Pohjoismaista, mikä lisää kotoisuuden tuntua.

Tarjolla on aina monenlaista ohjelmaa ja viihdykettä aamusta yöhön asti – aika ei käy pitkäksi meripäivinä eikä silloinkaan, kun ollaan ankkurissa. Iltaesitykset ovat tasokkaita, mutta iltaa voi viettää myös rauhallisemmissa merkeissä.

Marella Cruises pyrkii kaikessa ottamaan huomioon mahdollisimman monenlaisten risteilyvieraiden tarpeet ja toiveet. Sen risteilylaivat sopivat hyvin koko perheelle. Lapset on huomioitu monin tavoin, heille on oma klubinsa ja paljon muuta puuhaa.