Holland America Linen matkassa saat nauttia korkeatasoisesta palvelusta ja klassista tyyliä huokuvista risteilyistä. Varustamolla on paljon merenkulkukokemusta ja perinteitä; alkujaan hollantilainen yritys aloitti matkustajaliikenteen Rotterdamista New Yorkiin jo 1870-luvulla. Nykyään varustamo on amerikkalais-brittiläisomisteinen, mutta alusten sisustus henkii yhä vanhanajan eurooppalaista tunnelmaa.

Ajattoman elegantisti sisustetut laivat ovat tilavia ja mukavia keskikokoisia aluksia, joissa on hyvät ja monipuoliset viihde- ja harrastusmahdollisuudet. Risteilyillä voi aistia varustamon pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen. Palvelu on hyvin ystävällistä ja huomioivaa. Matkustajien viihtyvyyteen pyritään panostamaan kaikin tavoin. Korkea laatu näkyy niin alusten lukuisissa ravintoloissa kuin viihdykkeissä; laivat ja risteilyt on suunniteltu miellyttämään vaativia risteilyvieraita. Täysihoito kuuluu aina hintaan.

Ilmapiiri laivalla on sekoitus muodollisuutta ja rentoutta. Yleistunnelma on rauhallinen. Tietyillä laivoilla ja risteilyillä ohjelma on suunnattu eriytyisesti varttuneemmalle väelle, toisilla on huomioitu kaiken ikäisten ja lapsiperheiden tarpeet.

Holland America Linen risteilyjen erityisiä vahvuuksia ovat ainutlaatuiset ja harvinaiset satamakohteet – risteilyjä tehdään perinteisempien risteilyalueiden lisäksi myös muun muassa Alaskaan, Etelä-Amerikkaan ja Australiaan.