Holland America Line

Holland America Linen kyydissä saa nauttia korkeatasoisesta palvelusta ja klassista tyyliä huokuvista risteilyistä. Varustamolla on paljon merenkulkukokemusta ja perinteitä; alkujaan hollantilainen yritys aloitti matkustajaliikenteen Rotterdamista New Yorkiin jo 1870-luvulla. Nykyään varustamo on amerikkalais-brittiläisomisteinen, mutta alusten sisustus henkii yhä vanhanajan eurooppalaista tunnelmaa.

Ajattoman elegantisti sisustetut laivat ovat tilavia ja mukavia keskiluokan aluksia, joissa on hyvät ja monipuoliset viihde- ja harrastusmahdollisuudet. Varustamolla on useita laivoja, joiden taso hieman vaihtelee; toiset on hiljattain uudistettu, toisissa näkyvät iän merkit selvemmin.

Risteilyillä voi aistia varustamon pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen. Palvelu on hyvin ystävällistä ja huomioivaa. Matkustajien viihtyvyyteen pyritään panostamaan kaikin tavoin. Korkea laatu näkyy niin alusten lukuisissa ravintoloissa kuin viihdykkeissä; laivat ja risteilyt on suunniteltu miellyttämään vaativia amerikkalaisia risteilyvieraita. Täysihoito kuuluu aina hintaan.

Ilmapiiri laivalla on sekoitus muodollisuutta ja rentoutta. Yleistunnelma on rauhallinen. Tietyillä laivoilla ja risteilyillä ohjelma on suunnattu eriytyisesti varttuneemmalle väelle, toisilla on huomioitu kaiken ikäisten ja lapsiperheiden tarpeet.

Holland America Linen risteilyjen erityisiä vahvuuksia ovat ainutlaatuiset ja harvinaiset satamakohteet – risteilyjä tehdään muun muassa Alaskaan, Etelä-Amerikkaan ja Australiaan.