Ranskalaisen perhevarustamon risteilyt ovat yhdistelmä kotoisaa tunnelmaa, ranskalaista elämällä nautiskelua ja kansainvälisyyttä. CroisiEurope on Euroopan suurimpia ja perinteikkäimpiä jokiristeilyvarustamoita; jo vuosikymmeniä toiminut yritys on erikoistunut laadukkaisiin ja mukaviin risteilymatkoihin etenkin Euroopan joilla ja Ranskan kanavilla.

Euroopan jokilaivoihin mahtuu vain 100–180 matkustajaa, mikä luo aluksille mukavan intiimin ja rauhallisen tunnelman; monet kanssamatkustajat ja henkilökunta tulevat matkan aikana luontevasti tutuiksi.

Mukavuus ja viihtyisyys leimaavat koko risteilyä, laivojen tiloja ja tunnelmaa. Matkustajien rentoutumiseen ja viihtyvyyteen panostetaan – CroisiEuropen risteilyillä on helppo nauttia olostaan.

 

Henkilökunta on huolehtivaista ja ystävällistä, palvelu on hyvää ja huomioivaa – mutta välittömällä ja luontevalla tavalla. Yleisilmapiiri laivalla on leppoisa ja pukeutuminen siistin rentoa. Valtaosa matkustajista on ranskalaisia tai muualta Euroopasta, ja laivan kuulutukset ovat ranskaksi ja englanniksi.

CroisiEuropen risteilyt ovat kulinaristien mieleen. Herkulliset ateriat valmistetaan huolella ja tarjoillaan kauniisti. Pääosassa ovat ranskalaisen keittiön antimet ja risteilyseutujen erikoisuudet. Aamiaisella on tarjolla buffet, lounaalla ja illallisella useimmiten kolme ruokalajia. Hintaan kuuluvat viinit ja oluet täydentävät makunautinnon.