Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line eli NCL on amerikkalainen risteilyvarustamo, jonka risteilyille on ominaista hyväntuulinen ja rento tunnelma. Pääosassa ovat mutkaton lomailu ja mukava matkanteko, joista kaikenlainen jäykkyys ovat kaukana.

Varustamon avainsanoja ovat vapaus ja joustavuus – mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että laivoilla on rento pukukoodi, juhlavat illalliset puuttuvat eikä ravintoloissa ole tiukkoja kattausaikoja, vaan syömään voi mennä milloin tahansa ravintoloiden ollessa auki. Näistä risteilyistä onkin helppo tehdä omannäköisensä.

Norwegian Cruise Linella on useita erilaisia ja -kokoisia laivoja, noin 2000 matkustajan perustasoisista risteilyaluksista yli 4000 matkustajan massiivisiin viihdekeskuksiin. Aluksesta riippumatta tarkoituksena on tarjota jotakin jokaiselle, ja risteilyt onkin suunnattu kaiken ikäisille matkustajille. Varustamo on hyvä vaihtoehto lapsiperheille.

Norwegian Cruise Linen risteilyt sopivat ennen muuta matkailijalle, joka kaipaa valinnanvaraa ja eloisaa ilmapiiriä. Erialaisia ravintoloita, kahviloita ja baareja on joka laivalla lukuisia. Myös palveluita, aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa löytyy moneen makuun, ja etenkin iltaohjelmaan panostetaan. Show-teatterissa nautitaan iltaisin muun muassa tasokkaista tanssi- ja musiikkiesityksistä. Jokaisella laivalla on uima-altaat, spa ja kuntosali.

Varustamon laivat risteilevät kymmenillä reiteillä ja satamakohteita on ympäri maailmaa. Alukset seilaavat Havaijilla ja Alaskassa, Karibialla ja Aasiassa, Välimerellä ja Pohjois-Euroopassa.

Katso video