Asiakaslupauksemme sinulle

Kristina® – matka on elämys, joka on ihmisläheinen ja inhimillinen. Pidämme huolta, välitämme ja arvostamme tarpeitasi.

Teemme työtä juuri sinun matkasi onnistumiseksi suurella joukolla. Vuosikymmenten kokemus nautinnollisten risteilylomien järjestämisestä myös näkyy matkoillamme.

Risteilylomasi suunnittelu alkaa 2 vuotta ennen matka-ajankohtaa ja ennen matkan julkaisua ja myyntiin avaamista rakennetaan koko matkapaketti huolella valmiiksi, pienetkin yksityiskohdat miettien. Matkaa valitessasi ja sitä varatessasi saat kattavat tiedot internet-sivuiltamme ja asiantunteva myyntihenkilöstömme palvelee sinua aina halutessasi henkilökohtaisesti.

Kun risteilylomasi alkaa Kristina® matkanjohtajan seurassa, voit huoletta nauttia lomastasi. Hänelle on annettu hyvät eväät matkan toteutukseen. Pitkällä kokemuksellaan matkanjohtajan työssään hän osaa toimia asiakkaidemme parhaaksi myös tilanteissa, jotka saattavat yllättäen mennä toisin kuin alun perin on suunniteltu.

Haluamme olla luottamuksesi arvoinen matkanjärjestäjä ja näytämme sen joka päivä oman tekemisemme kautta. Inhimillisesti, vastuullisesti ja ennakkoluulottomasti. Olet lämpimästi tervetullut Kristina® – risteilylomalle!

Asiakaskokemuksia Kristina®-risteilylomalta vuodelta 2018

  • ”Toista kertaa KC:n risteilyllä vuoden sisällä! Tälläkin kertaa olin erittäin tyytyväinen paitsi itse matkaan myös matkanjohtajan palveluihin. KC:n matkanjohtajat tekevät työtä sydämellään, he ovat matkustajia varten. Myös toimistolta sain hyvää palvelua ja vastaukset kysymyksiini. Kristinan  matkoille voi lähteä luottavaisin mielin rentoutumaan.”
  • ”Matkanjohtajat ovat todella ammattitaitoisia ja osaavat ratkaista kaikki yllättävät ongelmat niin, että  matkailijoille ei koskaan jää mitään harmia. Tällä risteilyllä sää ei suosinut, mutta saimme silti nauttia monista mieleenpainuvista hetkistä retkikohteissa. Kristina Cruises on aina toiminut moitteettomasti ja  atkustajien parhaaksi.”
  • ”Tuttu ja turvallinen matkanjärjestäjä toi minut laivalle ja jokiristeilylle – ensimmäiselle matkalleni ilman miestäni. Uskalsin lähteä, koska jo tunsin Kristina Cruisesin tavan matkustaa ja hoitaa matkustajansa ihanan henkilökuntansa kanssa.”
  • ”Olemme olleet kolme kertaa Kristina Cruisesin järjestämällä risteilyllä ja olemme nyt varanneet  eljännen ensi kesälle. Tämä kertoo paljon palvelusta! Olemme myös saaneet ystäviä näiltä risteilyiltä.”
  • ”Soitin toimistoonne varatessani matkan, ja sain erinomaista palvelua. Olin ensimmäistä kertaa  isteilyllänne, jota olen jo suositellut ystävilleni ja tutuille.”
  • ”Kristina Cruises on luotettava matkanjärjestäjä loistavine oppaineen. Käymme pari kertaa vuodessa  kohteissa, jotka heti varaamme esitteen tultua. Jokilaivat ovat suosikkejamme, mutta Välimeren  kohteetkin ovat erinomaisia. Juhlamatkamme Karibialle oli erittäin hyvin järjestetty.”