Asiakaslupauksemme sinulle

Kristinan matka on elämys, joka on ihmisläheinen ja inhimillinen. Pidämme huolta, välitämme ja arvostamme tarpeitasi.

Teemme työtä juuri sinun matkasi onnistumiseksi suurella joukolla. Vuosikymmenten kokemus nautinnollisten yhteismatkojen järjestämisestä myös näkyy matkoillamme.

Lomasi suunnittelu alkaa 2 vuotta ennen matka-ajankohtaa ja ennen matkan julkaisua ja myyntiin avaamista rakennetaan koko matkapaketti huolella valmiiksi, pienetkin yksityiskohdat miettien. Matkaa valitessasi ja sitä varatessasi saat kattavat tiedot internet-sivuiltamme ja asiantunteva myyntihenkilöstömme palvelee sinua aina halutessasi henkilökohtaisesti.

Kun yhteismatkasi alkaa Kristinan matkanjohtajan seurassa, voit huoletta nauttia lomastasi. Hänelle on annettu hyvät eväät matkan toteutukseen. Pitkällä kokemuksellaan matkanjohtajan työssään hän osaa toimia asiakkaidemme parhaaksi myös tilanteissa, jotka saattavat yllättäen mennä toisin kuin alun perin on suunniteltu.

Haluamme olla luottamuksesi arvoinen matkanjärjestäjä ja näytämme sen joka päivä oman tekemisemme kautta. Inhimillisesti, vastuullisesti ja ennakkoluulottomasti. Olet lämpimästi tervetullut Kristinan yhteismatkalle!