Tervetuloa m/s Swiss Diamondille!

Print the page

Swiss Diamond laiva

Vuonna 1996 rakennettu ja 2015 peruskorjattu upea m/s Swiss Diamond toivottaa sinut tervetulleeksi Euroopan joille! Aluksen ystävällinen 31 hengen miehistö ja intiimi tunnelma tekevät matkanteosta kotoisaa ja rentouttavaa. Laivan kaikissa hyvin varustelluissa ulkohyteissä on panoraamaikkunat, joten kauniiden maisemien seuraileminen on vaivatonta. Swiss Diamondilla pääset Kristina Cruisesin matkassa Tonavalle.

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Diamondilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

 

Palvelut laivalla

Monipuoliset ja maukkaat ateriat nautitaan laivan tilavassa ravintolassa. Ruby-kannella aluksen keulassa sijaitsevat Panorama Lounge sekä baari, jossa jutellaan päivän tapahtumista ja nautitaan ohjelmasta. Ruby-kannelta löytyy myös pieni kirjasto. Aurinkokannen lisäksi laivalla on myös infrapunasauna sekä pieni matkamuistomyymälä.

Swiss_Diamond_Lounge Swiss Diaomnd_lounge1 Swiss Diamond_ravintola Swiss Diamond_matkamuistomyymälä Swiss Diamond_baari Swiss Diamond_aula

 

 

 

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Diamondilla >>

Majoitus

M/S Swiss Diamondin kaikissa ulkohyteissä on panoraamaikkuna sekä TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Swiss Diamond_ulkohytti Swiss Diamond_tilavampi ulkohytti

 

 

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Diamondilla >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 1996, peruskorjattu vuonna 2006, uudistettu 2015
Pituus:
101 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys:
1,3 metriä
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
123
Miehistöä:
31
Aluksen lippuvaltio:
Sveitsi
Matkustajahyttejä:
69 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Diamondilla >>

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X