Kristina Cruises – risteilylomia jo yli 30 vuotta


Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

Järjestämme vuodessa yli sata räätälöityä risteilylomaa eri puolille Eurooppaa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, yli 50 maahan 28 eri laivalla. Palvelemme vuosittain tuhansia risteilymatkustajia, jotka lomailevat kanssamme runsaat 25 000 vuorokautta vuodessa.

Perheyrityksemme sielu ja kasvot ovat sisarukset, merikapteeni, toimitusjohtajana toimiva Mikko Partanen ja markkinoinnista vastaava Anu Markkanen. Seuraavaa sukupolvea edustaa liiketoimintamme kehitystä luotaava Antti Partanen. Perinteikkään yrityksemme juuret juontavat aina 1950-luvulle saakka, jolloin Kristina Cruisesin perustaja Keijo Partanen aloitti vuoroveneliikenteen Kotkan saaristossa. Myyntitoimistomme sijaitsee Kotkassa, missä asiakkaita palvelee 9 hengen tiimi vuosien kokemuksella, vankalla risteilylomamatkustamisen ammattitaidolla.

Nykyään Kristina Cruisesin mukana pääset unelmiesi risteilylomalle Euroopaan tai muualle maailmaan maltillisen kokoisilla, hyvälaatuisilla tai jopa luksustasoisilla risteilylaivoilla. Risteilylomien pituudet vaihtelevat 5–18 päivän välillä.

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

Risteilypakettimme sisältää esimerkiksi:

  • Lennot ja lentokenttäkuljetukset
  • Matkaohjelman mukaiset hotelliyöpymiset
  • Täysi- tai puolihoidon risteilyllä
  • Suomalaisen Kristina®-matkanjohtajan palvelut koko loman ajan

Voit valita juuri sinulle sopivan risteilyloman neljästä eri vaihtoehdosta:

Kristina Jokiristeilyt, Kristina Lomaristeilyt, Kristina Löytöretki -risteilyt ja Kristina Ropax -risteilyt.


K
ristina® Jokiristeily
on helppo tapa kokea ja nähdä matkalla paljon lyhyessä ajassa. Jokiristeilyn reitti kulkee Euroopan pääjoilla kuten Seinellä, Tonavalla ja Reinillä sekä vähemmän tunnetuilla, mutta hyvin mielenkiintoisilla jokiosuuksilla. Suuremmilla joilla monesti koko laiva on varattu vain Kristina Cruises -risteilyvieraille. Vähemmän tunnetuille joille lähdetään pienemmässä suomalaisryhmässä.

Kristina® Lomaristeily tehdään maltillisen kokoisilla mutta palveluiltaan runsailla risteilylaivoilla. Lomaristeilyjen valikoimassa on pääasiassa viikon risteilyjä Välimerellä, Norjan vuonoilla, Britteinsaarilla, Karibialla ja Kanariansaarilla. Kohdekäyntien lisäksi lomaristeilyllä on laivassa tarjolla runsaasti viihdeohjelmaa ja muita aktiviteetteja.

Kristina® Löytöretki –risteilyt toteutetaan pienemmillä, enintään 600 matkustajan laivoilla paikkoihin, joihin kuka tahansa ei pääse. Kristina Löytöretki -risteilyt ovat yleensä yli viikon mittaisia tutkimusmatkoja vuosittain vaihtelevilla reiteillä ainutlaatuisissa kohteissa. Löytöretki-laivat risteilevät sekä tropiikissa että arktisilla alueilla, esimerkiksi Grönlannissa, Kanadan Suurilla järvillä ja Amazonilla.

Kristina® ROPAX –risteily on uudenlainen, ohjelmallinen Itämeren risteily Pohjois-Saksan mielenkiintoisiin kaupunkeihin. Kristina ROPAX-risteilyt tehdään Finnlinesin STAR-luokan laivoilla mukavasti majoittuen ja herkullista ruokaa nauttien. ROPAX-risteilylähdöillä on myös monipuolisesti Kristina Cruisesin järjestämää asia- ja viihdeohjelmaa laivalla sekä opastetut retket ja hotellimajoitukset Pohjois-Saksan kohteissa.

 

Tilaa tästä Kristinan uutiskirje sekä esite ja pysyt ajan tasalla risteilylomistamme!

Matkahaku

Asiakaslupauksemme

Kristina®-risteilyloma on nautintoloma

Lue lisää

Kristina-risteilylomia jo yli 30 vuotta

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

X