Kristinan yhteismatkalla vietät täyttä lomaa

Matkoillamme on lupa rentoutua ja nauttia! Meillä Kristinalla on vuosikymmenten kokemus alalta, joten voit huoletta ulkoistaa käytännön järjestelyt meille. Vaikka et olisi lentänyt kertaakaan tai kosketus risteilyaluksiin olisi lähinnä esitteistä, matkamme sopivat sinulle! Kokeneemmalle matkailijalle valikoimastamme löytyy uusia mielenkiintoisia kohteita ja kulttuureja koettavaksi. Käyhän matkakalenterissa selaamassa!

 

Mikäli olet epävarma siitä, millainen lomamatka ja matkatyyppi sopisi sinulle parhaiten, käy tekemässä testi sivuillamme. Tämä auttaa sinua rajaamaan valikoimaa ja pääset valitsemaan sinua eniten kiinnostavan yhteismatkan.

Ilo irti elämyksistä

Ihmisiä retkellä

Kristinan matkalla saat elämyksiä ja uusia kokemuksia

Panostamme siihen, että sinulla olisi sujuva ja positiivinen asiakaskokemus matkan varausvaiheesta aina kotiinpaluuseen asti. Meillä saat enemmän irti lomastasi, kun sinun ei tarvitse murehtia kuljetuksista tai aikatauluista. Voit nautiskella matkaohjelmasta ja viihteestä tai esimerkiksi istua ihailemaan ohi lipuvia maisemia illallisen yhteydessä.

Matkoihimme kuuluu suomeksi tulkattuja retkiä paikallisiin nähtävyyksiin ja tutustumiskohteisiin ja voit valita extrana mukaan lisämaksullisen retkipaketin, jolla saat yhä enemmän irti matkastasi. Yhteismatkalla ei ole pakko kulkea ryhmän mukana koko aikaa, vaan voit tutustua kohteisiin myös omatoimisesti. Pääset lukemaan lisää retkistä jokaisen yhteismatkan esittelystä. Tutustu yhteismatkoihin verkkosivuillamme .

Yksin yhteismatkalle

Matkoistamme voit nauttia yhtä hyvin puolison tai ystävän kanssa kuin yksinkin. Kun lähdet yhteismatkalle yksin, voit valita itseäsi eniten kiinnostavan risteilyn tai junamatkan. Yksinmatkustaminen ei myöskään ole juurikaan sen kalliimpaa, kuin jos matkustaisit kumppanin kanssa! Miltä kuulostaisi Karibian  tai Norjan vuonojen risteily tai kulttuurimatka raiteita pitkin Pohjanmaalle ? Löydät nämä ja monet muut mielenkiintoiset kohteet verkkosivuiltamme .

 

Jos matkanteko jännittää, et ole varmasti ainut! Uusia elämyksiä kannattaa siitä huolimatta lähteä hakemaan rohkeasti ja avoimin mielin. Yhteismatka on yhteisöllinen matka, joten matkassa on monta muuta ihmistä sekä tietysti kokenut matkanjohtajamme. Matkaseurueesta löytyy varmasti juttukavereita, jos sellaista huomaat kaipaavasi matkan aikana.

 

Yksin matkalla

Kristinan yhteismatkalla voit matkustaa myös yksin

Oma laiva –risteilymme ovat hyvä valinta silloin kun haluat matkustaa mieluiten toisten suomalaisten kesken ilman huolta kieliasioista tai kulttuurieroista. Näillä risteilyillä koko risteilyalus on vain omien asiakkaidemme käytössä, ja ne sijoittuvat yleensä Euroopan joille. Tutustu tuleviin Oma laiva -risteilyihin verkkosivuillamme  Helppo ja huoleton vaihtoehto on myös kotimaan junamatkat, jotka tutustuttavat sinut uusiin nähtävyyksiin kotimaassamme!

Mikäli innostut lähtemään yksin matkallemme, voit lukea lisää vinkkejä yksin matkustamiseen ja reissussa pärjäämiseen aiemmasta blogistamme.

Matkustaminen muuttuvassa maailmassa

Maailmalla tapahtuu paljon ja tilanteet voivat muuttua nopeasti, tämä saattaa ymmärrettävästi huolettaa. Kanssamme matkustat osaavissa käsissä, sillä kannamme matkanjärjestäjänä vastuun esimerkiksi, jos laiva ei pääsekään lähtemään satamasta. Pidämme huolta siitä, että saat matkaasi koskevista ohjeistuksesta sekä rajoituksista ajantasaista tietoa ja matkanteko on sujuvaa. Sinun on kuitenkin hyvä varmistaa, että oma matkavakuutuksesi on voimassa ja kattaa omalta osaltasi matkan peruuntumisen esimerkiksi sairastumisen takia. Passin voimassaolo on myös hyvä tarkistaa tässä vaiheessa ennen matkan varausta.

Matkoillamme on aina mukana kokenut suomenkielinen matkanjohtaja, jonka puoleen voit kääntyä mieltäsi askarruttavissa asioissa. Hän on apunasi myös hätätilanteiden sattuessa matkan aikana. Matkanjohtajan mukana pääset tutustumaan kohteisiin ja nähtävyyksiin suomeksi opastetuilla retkillämme, jolloin sinun ei tarvitse murehtia kielitaidostasi. Verkkosivuillamme löydät myös lisätietoa aiheesta: Miten pärjään ulkomailla, kun en osaa kieliä?

Lomamatkan varausvaiheessa sinun ei tarvitse jäädä kysymystesi kanssa yksin. Voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi puhelimitse  tai verkkosivujen chatin kautta. Autamme sinua mielellämme. Tutustu matkatarjontaamme, seuraava lomamatkasi odottaa vain muutaman klikkauksen päässä!