28.7.2018 Jokiristeily 7 pv Champagne & Marne – kanavaristeily samppanjan kotiseudulle. LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Pariisi Lagny-Sur-Marne Meaux Saint-Jean-Les-Deux-Jumeaux Chateau Thierry Dormans Épernay

Tämä kanavaristeily on kepeä ja hyväntuulinen kuin lasissa kupliva samppanja! Se on hurmaava matka ranskalaisen ruoan ja kuohuviinin nautintoihin. Suuntaa Champagnen kuuluisalle viininviljelysseudulle mukavalla ja tyylikkäällä tavalla – risteilyproomulla, bargella. Aivan aluksi saat tunnelmoida romanttisella Pariisilla; bulevardeilla, sievillä kujilla ja hienoilla maamerkeillä. Sitten livut leppoisasti pitkin kanavaa kohti pohjoisranskalaisia maalaismaisemia ja pittoreskeja kaupunkeja. Voit osallistua matkaohjelmaan kuuluville retkille tai tutustua luonnonkauniiseen seutuun omin päin – vaikka laivasta lainatulla polkupyörällä. Viehättävä Meaux painuu mieleen katedraaleineen, palatseineen ja upeine puutarhoineen. Château Thierryn kaupungissa saat kulkea runoilija Jean de la Fountainin jalanjäljissä, Reims kutsuu kävelylle historiallisiin kortteleihin. Risteilyn lopulla on vuorossa yksi matkan kohokohdista: retki Hautvillersiin, Dom Pérignonin ja hänen luomansa samppanjan synnyinkotiin. Kylässä odottaa suuri samppanjatila viettelevine maistelutuokioineen.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Nauti Pariisin maailmankuuluista nähtävyyksistä, romanttisista näkymistä ja omintakeisesta tunnelmasta, joka on parhaimmillaan pienillä kävelykujilla.
 • Maistele Meauxin kaupungin erikoisuuksia; paikallista briejuustoa (Brie de Meaux) ja sinappia (Moutarde de Meaux), jota on saatavilla sekä perinteisenä versiona että uudempina makuversioina – Moutarde Royaleen tulee konjakkia.
 • Siemaile samppanjaa sen syntykodissa, Hautvillersin kylässä, jossa munkki Dom Pérignon kehitteli juhlavaa kuplajuomaa yli 300 vuotta sitten.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises koko laiva_logoOMA LAIVA!
Vain Kristina®
–risteilyvieraiden käytössä!

Ulla Halsas

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
1. kansi 2 295 2 595

1hh = kahden hengen hytti yhden hengen käyttöön

Tutustu Barge-alukseen >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Raymonde -laivalla kahden hengen ilmastoidussa hytissä
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Pariisi – Helsinki
 • Matkaohjelman mukaiset satama-/lentokenttäkuljetukset
 • Täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) ruokajuomineen (viini, olut, virvoitusjuomat) laivalla
 • Juomat baarista (viini, olut, virvoitusjuomat, ei kuitenkaan viinilistan viinit ja samppanja)
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Pyörävuokraus sekä muut aluksen palvelut, kuten porealtaan käyttö
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Kristina®–matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyn hintaan sisältyvät retket:

 • Pariisin kaupunkikierros
 • Meauxin kävelykierros
 • Château Thierry
 • Reimsin kävelykierros
 • Hautvillers – samppanjan synnyinkoti

Lentoaikataulut sitoumuksetta 

Menolento 28.7. AY1575
Helsinki 12.15 – 14.20 Pariisi 

Paluulento 3.8. AY1574
Pariisi 12.20 – 16.15 Helsinki

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti risteilyn lopussa n. 5 €/asiakas/päivä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Kristina Cruisesin erityis- ja peruutusehdot
 • Yleiset valmismatkaehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka-/retkiohjelma

champagne-marne

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla risteilyn aikana.

Lauantai 28.7. Helsinki – Pariisi

Lento Pariisiin. Kuljetus m/s Raymonde –alukselle, laivaannousu ja majoittuminen hytteihin. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa.

Sunnuntai 29.7. Pariisi – Lagny-Sur-Marne

Bussi- ja kävelykierroksella näemme Pariisin merkittävimmät nähtävyydet: Place de la République –aukion, suuret bulevardit, Oopperan, Place de la Madeleine sekä Place Vendôme –aukiot ja Louvren. Paluu laivaan ja risteily alkaa. Seuraavaan kohteeseen Lagny-sur-Marneen saavutaan illalla.

Maanantai 30.7. Lagny-Sur-Marne – Meaux – Sain-Jean-Les-Deux-Jumeaux

Aamupäivä risteillään ohilipuvia maisemia katsellen. Iltapäivän retki viehättävään Meauxin kaupunkiin vie aikamatkalle historiaan. Kuljemme Saint-Etienne katedraalilta piispan palatsille, ohi Rooman aikaisten vallien ja upean Bossuetin puutarhan, jonka uskotaan olevan maisema-arkkitehti Le Nôtren varhaisimpia töitä. Saamme myös kuulla alueen erikoisuuden Brie de Meaux –juuston historiasta. Retken aikana laiva on siirtynyt Saint-Jean-Les-Deux-Jumeauxiin, missä palaamme laivaan.

Tiistai 31.7. Sain-Jean-Les-Deux-Jumeaux – Château Thierry

Aamupäivän aikana risteilemme ohi Champignyn sekä Darchyn, halki Seine-et-Marnen alueen maaseudun ja Champagnen viiniviljelmien. Iltapäivällä saavumme Château Thierryyn, missä linnoitus on hallinnut Marnen laakson maisemaa jo 700-luvulta lähtien. Linnoituksella näemme vaikuttavan haukkanäytöksen ja saamme kuulla enemmänkin haukkametsästyksestä, joka on päässyt UNESCOn aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon. Paluu laivaan.

Keskiviikko 1.8. Château Thierry – Dormans & Reims

Risteily jatkuu Dormansiin, mistä iltapäivällä bussiretki Reimsin kaupunkiin. Tutustumme vanhaan kaupunkiin ja katedraaliin. Paluu laivaan Dormansiin.

Torstai 2.8. Dormans – Épernay

Aamulla laiva jatkaa risteilyään suuntanaan Épernay. Iltapäivän retki Champagnen alueella vie Hautvillersin kylään, jota usein kutsutaan Champagnen helmeksi. Kylä on samppanjan syntymäpaikka, sillä kuuluisan kuplivan juoman valmistuksen keksinyt Dom Perignon asui täällä. Vierailemme suurella samppanjatilalla, maistelutuokio. Laivalla juhlailta.

Perjantai 3.8. Épernay – Pariisi – Helsinki

Laivastanousu, kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X