Tervetuloa m/s Loire Princesselle!

Print the page

Loire Princesse

Keväällä 2015 liikenteen aloittava m/s Loire Princesse edustaa uutta sukupolvea jokiristeilylaivoissa. Siipiratasteknologiaa hyödyntävä laiva on suunniteltu erityisesti Loirelle ja on samalla ensimmäinen risteilyalus, joka tällä joella seilaa. Ympäristöystävällinen m/s Loire Princesse on vain 90 metriä pitkä ja majoittaa 96 risteilyvierasta. Nykyaikaisesti ja viihtyisästi varusteltu laiva tarjoaa mainiot puitteet matkantekoon Ranskan pisimmällä joella tutustuen sen mielenkiintoisiin nähtävyyksiin ja alueen rikkaaseen historiaan.

Tutustu risteilyihin m/s Loire Princessellä >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Kauniisti sisustetussa ravintolasalissa voivat ruokailla kaikki laivan risteilyvieraat samalla kertaa. Tilavassa Loungessa nautitaan laivan ystävällisestä ilmapiiristä tutustuen kanssamatkustajiin. Tilava aurinkokansi kansituoleineen on oivallinen paikka seurata ohi lipuvia maisemia. Laivalla on pieni matkamuistomyymälä. Langanton internet on asiakkaiden käytössä veloituksetta.

Loire Princesse takaa

Tutustu risteilyihin m/s Loire Princessellä >>

Majoitus

M/S Loire Princessen kaikki hytit ovat ikkunallisia. Yläkannen hytit lisäksi omalla parvekkeella. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s Loire Princessellä >>

 

Laivakratta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2014
Pituus:
90 metriä
Leveys:
15 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
96
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
48 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Loire Princessellä >>

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X