Tervetuloa m/s Indochinelle!

Print the page

rv Indochine_yleis1

Tervetuloa Mekong-joelle, joka on yksi maailman suurimmista joista. Mahtavalla Mekongilla risteillään vuonna 2008 rakennetulla tyylikkäällä r/v Indochine-aluksella. Siirtomaatyylisesti sisustettu laiva yhdistää nykyajan mukavuudet vanhanajan charmiin. Tilavat ulkohytit sekä panoraamaravintola ja kutsuva aurinkokansi tarjoavat oivat puitteet matkanteolle ja ansaitun levähdyspaikan retkipäivän päätteeksi Mekongin eksoottisissa maisemissa. Laiva on 51 metriä pitkä ja se majoittaa yhteensä 48 matkustajaa. Risteilylle lähdetään pienemmällä ryhmällä KC-matkanjohtajan opastuksella.

Tutustu risteilyihin r/v Indochinella >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivassa on panorama-ravintolasali, tilava oleskelutila/lounge, baari sekä aurinkokansi. Laivan sisätilat ovat ilmastoituja.

rv Indochine_ravintola rv Indochine_ravintola1 rv Indochine_lounge1 rv Indochine_ulkokansi1 rv Indonchine_aurinkokansi rv Indochine_ulkokansi

 

 

Tutustu risteilyihin r/v Indochinella >>

Majoitus

Kaikissa r/v Indochinen tilavissa ja viihtyisissä ilmastoiduissa ulkohyteissä on suihku ja wc, hiustenkuivaaja sekä tallelokero. Sängyt ovat yhdistettävissä parisängyksi. Jokaisessa hytissä on kaksi suurta ikkunaa.

rv Indochine_hytti

rv Indochine_hytti1

Tutustu risteilyihin r/v Indochinella >>

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

rv Indochine_laivakartta

Rakennettu: 2008
Pituus:
51 metriä
Leveys:
11metriä
Syväys: 1,6 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
48
Aluksen lippuvaltio:
Kambodza
Matkustajahyttejä:
24 tilavaa ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin r/v Indochinella >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X