30.3.2019 Hurmaava Elbe 1 vko

Print the page

Jokiristeily alk. 2.295 €
m/s Katharina von Bora OMA LAIVA

Elben risteily alku
Potsdam – Zerben – Magdeburg – Wittenberg – Meissen – Dresden – Pirna – Decin – Litomerice – Melnik / Praha

Elben risteily KARTTAKoe pittoreski Elben laakso ja sen kauniit rantakaupungit, jotka ovat täynnä tuhatvuotista historiaa.  ihaile luonnon kauneutta, kirkontornien ja linnojen siluetteja sekä veden yli kaartuvia kivisiltoja samalla, kun mutkittelet Saksan halki Tšekkiin. Keväinen risteily alkaa upeiden barokkipalatsien ja puistojen Potsdamista. Saksan vanhimpiin kaupunkeihin lukeutuvassa Magdeburgissa huomiosta kilpailee komea tuomiokirkkovanhus ja muuan kujeilevan kiehtova kerrostalo. Uskonpuhdistuksen kehdossa, Wittenbergissä, voit astella Martti Lutherin jalanjäljissä – näet miehen kotitalon ja kuuluisan linnankirkon. Eurooppalaisen posliinin syntykodissa Meissenissä on aika ihailla koristeellista, käsintehtyä posliinitaidetta sekä kauniin vanhankaupungin rakennuksia.  arokkiarkkitehtuurin komistama, vehreä Dresden vetoaa monilla taidemuseoillaan ja -gallerioillaan.
Sieltä voit lähteä myös retkelle hätkähdyttävän hienoon luontomaisemaan, erikoisten kalliopilareiden ja -muodostelmien metsään. Viimein saavut matkan päähän, Prahan satukaupunkiin. Näe komea muinaislinna ja Kaarlensilta, ja lähde kävelylle vanhojen kujien tunnelmaan.

Elämysvinkkejä risteilylle

  • Ihaile Potsdamin barokkipalatseja ja niiden puistoja, jotka lukeutuvat UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Lisää hienoa katseltavaa löydät hollantilaisten ja venäläisten korttelien rakennuksista.
  • Perehdy posliinin valmistukseen Meissenissa. Innostu huikean koreilevista ja yksityiskohtaisista, käsintehdyistä koriste-esineistä ja -astioista.
  • Istahda Prahan nähtävyyskierroksen jälkeen perinteiseen oluttupaan.

 Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises koko laiva_logoOMA LAIVA
Vain Kristina®-
risteilyvieraiden käytössä

Risteilyn hintaan sisältyy lennot, busiskuljetukset, risteily täysihoidolla ruokajuomineen, matkaohjelman mukaiset suomeksi tulkatut retket sekä Kristina®-matkanjohtajien palvelut.

 

Kiinnostuitko matkasta? Risteilyn lopulliset tiedot vahvistuvat toukokuun aikana.

Ennakkoilmoittautumisen voit lähettää osoitteeseen info@kristinacruises.com, käyttämällä sivun oikean alalaidan chatia/yhteydenottolomaketta tai soittamalla 05 211 44 (ma-pe klo 10-16)

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X