Parhaat kaupunkilomat Euroopassa – näe useampi kohde kerralla

Kokoaan suuremmat kaupungit, historian havina, valtava museoiden kirjo, erinomainen ruokakulttuuri – parhaat kaupunkilomat Euroopassa tarjoavat tämän kaiken ja vielä enemmän. Jokainen eurooppalainen kaupunki, pieni tai suuri, tarjoaa omanlaisensa kokemuksen. Eurooppa on taiteen ja kulttuurin mekka, jossa voi tutustua lukuisiin maailmankuuluihin taidegallerioihin ja museoihin. Ruokakulttuuri Saksan currywursteineen, Unkarin gulassikeitto ja ranskalainen keittiö ovat vain pieniä esimerkkejä monipuolisesta ja herkullisesta tarjonnasta. Kaupungit Euroopassa ovat myös lähellä toisiaan, jonka ansiosta myös Kristinan yhteismatkoilla saa kokea useamman kaupungin lumon kerralla – joko bussilla, junalla tai jokilaivalla kohdetta vaihtaen. Miksi tyytyä vain yhteen kaupunkilomaan, kun voi saada useamman kerralla?

Euroopan kaupunkikohteissa on myös usein hyvät ostosmahdollisuudet. Matkamuistoja kotiin on helppo löytää; Kristinan matkoilla on aikaa tutustua erilaisiin toreihin, ostoskatuihin ja paikallisiin erikoisuuksiin.

Euroopan parhaille kaupunkilomille pääsee ilman lentämistä

Euroopan parhaimpiin kaupunkilomakohteisiin lukeutuva Hampuri. Kuvassa vettä, jonka ympärillä rantakatua sekä vanhoja historiallisia rakennuksia.
Hampurin kaunis kaupunki tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa min

Kaupunkiloma Euroopassa on monille mukava tapa ottaa pieni irtiotto arjesta. Ei tarvitse matkustaa kauas päästäkseen uusien maisemien ja ruokaelämysten äärelle. Kaupunkiloma esimerkiksi pohjoiseen Saksaan on helppo toteuttaa Finnlinesin matkustajarahtilaivalla Kristinan matkassa, pintaa pitkin matkustaen. Saksan parhaimpiin nähtävyyksiin pääset tutustumaan matkoillamme kätevästi, nauttien matkanteosta myös merellä. Saksalaiset kaupungit ovat erinomainen matkakohde, mikäli tavoitteena on nähdä sekä historian havinaa, että modernia jälleenrakennusta.

Pohjois-Saksaan suuntautuvien risteilyjemme matkakohteet vaihtelevat. Yhden matkan aikana voi tutustua esimerkiksi Lyypekkiin ja Hampuriin, toisella Berliiniin ja kolmannella Lüneburgiin ja Celleen. Teemme Saksaan myös vaihtelevia teemamatkoja ja retkiä joulutoreille. Hansakaupunkien ainutlaatuinen tunnelma ja historia tarjoavat ikimuistoisia kaupunkilomia.

Jokiristeilyllä näet parhaita kaupunkilomakohteita Euroopassa

Jokiristeily Tonavalla, Budapestin edustalla. Kuvassa joki, jossa jokialus. Taustalla vanha historiallinen rakennus.
Jokiristeilyllä voi piipahtaa esimerkiksi Budapestissa min

Eurooppaan suuntautuvilla jokiristeilyillämme voit nähdä pienten kaupunkien lisäksi suurempia metropoleja. Frankfurt, Budapest, Amsterdam, Lyon ja lukuisat muut tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Kristinan matkassa voit osallistua opastetuille retkille tai vaihtoehtoisesti seikkailla kaupungeissa omatoimisesti. Ammattitaitoiset matkanjohtajamme antavat aina parhaat vinkit jokaiseen kaupunkiin.

 

Jokiristeily on erinomainen ja erilainen tapa lähteä kaupunkilomalle. Usein vain Kristinan matkustajien omaan käyttöön varatut laivat kuljettavat meitä Euroopan jokimaisemissa kaupungista toiseen, jolloin matkustajien tehtävänä on pelkästään nauttia maisemista ja helpoista siirtymistä eri kohteiden välillä. Jokiristeilyllä ei ole huolta ruokapaikan etsinnässä tai aamiaisen metsästyksessä, sillä saat kaiken valmiina aterioineen. Jokiristeilyille löytyy erilaisia ajankohtia ja matkakohteita. Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin matkoihin täällä.

Parhaat kaupunkilomat Euroopassa koet Kristinan matkassa.

 

Varaa oma lomasi matkakalenteristamme!