Valmistaudumme matkailun avautumiseen

Olemme päivä päivältä lähempänä sitä hetkeä, kun matkustaminen myös ulkomaille asteittain avautuu. Hyvään vauhtiin päässyt maailmanlaajuinen rokottaminen, eri valtioiden määrittelemät selkeät maahantulo-ohjeet myös koronavirusepidemian osalta sekä EU:n suunnitelmat yhteisestä koronatodistuskäytännöstä, johon myös Suomen viranomaiset ovat löytäneet hyvän teknisen järjestelyn, ovat kaikki vakaita askeleita kohti matkailun avautumista. Meidän on nyt vaan maltettava pysyä kotosalla vielä hetki.

Kristinan matkatarjontaa  varattavissa jo syksylle 2022 asti

Vaikka matkojen toteuttaminen on ollut tauolla jo täyden vuoden, on Kristinan matkatuotanto pyörinyt eteenpäin tutussa aikataulussaan, jopa tavanomaista pidemmälle ulottuvilla suunnitelmilla. Matkamme  on juuri julkaistu maaliskuun loppuun 2022 asti ja sen lisäksi meillä on ilo esitellä jo ennakkotiedot Euroopan jokiristeilytarjonnasta myös kevään, kesän ja syksyn 2022 osalta. Tällaisen pitkän ja poikkeuksellisen matkaseisokin jälkeen on suuri kysyntä kaikelle matkustamiselle ja halusimme tarjota mahdollisuuden matkan ennakkovaraamiseen jo pitkälle tulevaan. Risteilylomien
lisäksi olemme luoneet kesälle 2021 hienon kattauksen yksilöllisiä yhteismatkoja myös Suomessa – aivan uudenlaisessa muodossa.

Aloitamme matkojemme toteuttamisen, kun sille on edellytykset ja matkustusta avataan viranomaisten toimesta. Jos sinulla on matkustushaaveita ja -aikomuksia kuluvalle tai ensi vuodelle, matkan varaus todellakin kannattaa tehdä ajoissa. Suomalaisten patoutunut matkustustarve tulee ilman muuta ilmenemään nopeasti loppuunmyytyinä matkoina ja kaikille halukkaille ei paikkoja välttämättä riitä. Lisäksi on hyvä huomioida Kristinan erityisen hyvät muutos- ja peruutusehdot tämän poikkeavan tilanteen takia. Voit muuttaa tai perua matkasi vielä 31 pv ennen lähtöpäivää kuluitta.

Terveysturvallinen matkustaminen

Risteilyalukset ovat jo ennen pandemiaa olleet huolellisia hygieniakäytännöistä ja näiden osalta tullaan jatkossa entistäkin tarkempiin normeihin. Noudatamme matkoillamme tarkasti niin paikallisviranomaisten, varustamojen, lentoyhtiöiden kuin muidenkin kuljetusyhtiöiden ohjeita terveysturvalliseen matkustamiseen. Matkustamisen mahdollistavassa koronatodistussuunnitelmassa edellytetään saatu koronarokote, sairastettu koronatauti tai tuore negatiivinen koronatestitulos. Mikäli sinulla on tarvetta koronatestille, tarjoamme mahdollisuuden edulliseen PCR-testiin (99 €) tai antigeenitestiin (29 €) yhteistyökumppanimme kautta. Testi on saatavilla tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereen seudulla, Seinäjoki-Vaasa-alueella, Kuopiossa, Rovaniemellä sekä Oulun, Lappeenrannan, Lahden ja Jyväskylän alueella. Saat tarkemmat ja ajantasaiset tiedot tästä testimahdollisuudesta matkavarauksesi yhteydessä.

Kristinan vastuullisuusohjelma laajenee

Lähtemällä Kristinan matkaan kasvatat Suomeen uuttaa metsää ja työllistät suomalaisia nuoria. Olemme päättäneet osallistua vastuullisuustekona Taimitekoon, joka avulla emme vain kompensoi hiilidioksipäästöjä vaan mahdollistamme suomalaisten nuorten työllistämistä istutustöihin. Olemme luokitelleet ulkopuolisen asiantuntija (D-mat Oy) laskelmien avulla matkamme ja määritelleet istutettavien taimien määrä jokaista matkalla ollutta matkustajaa kohden. Vastuullisuusteko on Kristinan tapaan sisällytetty matkasi hintaan!

 

Lue lisää vastuullisuusteosta

 

Kristinan vastuullisuusteko on taimitekoMikä on Taimiteko? Taimiteossa ryhdytään konkreettisiin toimenpiteisiin hiilidioksidipäästöjen kompensoimiseksi. Tavoitteena on kasvattaa hiilinieluja Suomeen ja istuttaa 10 000 hehtaaria uutta metsää vuoteen 2030 mennessä. Uusia puita syntyisi yhteensä noin 20 miljoonaa kappaletta. Taimia istuttavat suomalaiset nuoret osana 4H – yhdistyksen toimintaa. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on lupautunut Taimiteko-toiminnan suojelijaksi. Lue lisää www.taimiteko.fi