Portland-Maine-Yhdysvallat.jpg Portland-Maine-Yhdysvallat-888x493.jpg
Tee ennakkoilmoittautuminen ja varmista paikkasi

Ennakkotiedot Kristinan yhteismatkoille

Tällä sivulla julkaistaan ennakkotietoja tuleville Kristinan yhteismatkoille. Tarjonta täydentyy uusien matkojen tullessa ennakkomarkkinointiin.  Matkojen tarkemmat ohjelmat julkaistaan n.6-8 kk ennen matkaa, mutta voit jättää risteilylomalle jo nyt ennakkovarauksen. Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta olemme sinuun yhteydessä ennen matkojen varsinaista julkaisua ja myynnin aloitusta.

Hyviä syitä tehdä ennakkoilmoittautuminen nyt

  • Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta saat varmistettua paikkasi matkalla.
  • Toiveesi esimerkiksi hyttiluokasta on helpompi toteuttaa, olet ensimmäisten joukossa valitsemassa parhaat majoitusvaihtoehdot.
  • Ennakoi nyt ja sinulla on jotain mitä odottaa ja suunnitella. Aika ei mene stressaavaan, eri lomavaihtoehtojen vertailuun ja viime hetken päätöksiin.
  • Olet myös osaltasi varmistamassa, että matka varmasti toteutuu. Pidempiä matkoja lähdetään toteuttamaan, mikäli ennakkoilmoittautuneita on riittävästi.

 

Kanadan ja Uuden-Englannin löytöretki

Risteilyosuus (7 yötä) alkaa 12.10.2024 • m/s Zuiderdam

Quebeck (Kanada) – St. Lawrencen lahti – Charlottetown, Prince Edwardin saari, (Kanada) – Sydney, Nova Scotia (Kanada) – Portland, Maine (USA) – Boston (USA)

Kanadan ja USA:n pohjoinen itärannikko on risteilykohde vailla vertaa! Koe viikon aikana kolme omaleimaista kaupunkia Kanadassa ja kaksi Yhdysvaltain puolella. Nautiskele maisemista ja käyntikohteiden uniikeista tunnelmista.
Portland Maine Yhdysvallat

Panaman kanavalle ja Inkojen jalanjäljille

Risteilyosuus (16 yötä) alkaa 14.11.2024 • m/s Oosterdam

Fort Laudertale (Florida, USA) – Georgetown (Cayman Islands) –Panaman kanavan läpikulku - Fuerte Amador (Panama) – Manta (Ecuador) – Salaverry (Peru) – Callao, Lima (Peru) - General San Martin, Pisco (Peru) – Coquimbo, La Serena (Chile) - San Antonio, Santiago (Chile)

Karibianmeren kautta Panaman kanavalle ja Tyynenmeren puolelle. Vierailut Panamassa, Ecuadorissa, Perussa ja Chilessä. Mikä huikea löytöretki Etelä-Amerikan länsirannikolle!
Panaman kanava

Löytöretki Indonesiassa

Risteilyosuus 13 yötä alkaa 8.12.2024 • m/s Noordam

Singapore - Surabaya, Indonesia - Probolinggo, Java - Celukan Bawang, Bali - Benoa (Denpasar), Bali - Komodo Island - Lembar, Lombok - Semarang, Java - Tanjung Priok, Jakarta- Singapore

Näe ja koe Indonesian, maailman suurimman saarivaltion kohteita monipuolisesti ja nauti korkeatasoisen risteilylaivan palveluista. Mitä mainioin vaihtoehto viettää joulukuun alkua!
Komodon varaani Indonesia

Ainutlaatuinen safarimatka & -risteily Eteläisessä Afrikassa

Matka-ajankohta helmi-maaliskuu 2025. Kesto n. 10 yötä.

Etelä-Afrikka – Botswana – (Namibia) – Zimbabwe

Tämä uniikki, tasokas safarimatka yhdistää eteläisen Afrikan villin luonnon eläimineen niin maa kuin vesielementissä, miellyttävän majoittumisen Zambesi-joen rannalla kiehtovan luonnon keskellä sekä korkeatasoisen safariristeilyn hämmästyttävällä Kariba-järvellä. Luonnon ihmeitä koetaan myös Viktorian putouksilla, joiden 100m vesiputous valtavine kuohuineen on ällistyttävä. Tämä matka on todellinen elämys!
Kirahvi savannilla Etelä Afrikka eläimet

Ilmoittaudu tästä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä tietosi eteenpäin, hyväksyt tietosuojakäytänteemme.

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme

Teemme työtä juuri sinun matkasi onnistumiseksi suurella joukolla. Vuosikymmenten kokemus nautinnollisten lomaelämysten järjestämisestä myös näkyy matkoillamme.
Avaa chat Lähetä viesti