Verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Kristina Cruises Oy täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Nämä ehdot koskevat vain Kristina Cruisesin verkkokaupan tuotemyyntiä. Matkamyynnissä noudatetaan yleisiä matkapakettiehtoja, joita on täydennetty Kristina Cruisesin lisä- ja erityisehdoilla.

Mikäli toimittajan sivuilla annettavissa hintatiedoissa tai muissa tiedoissa on ilmeinen kirjoitus-, -laskenta tai tietojenkäsittelyvirhe Kristina Cruises Oy ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen mukaisesti. Voit päättää, haluaako toimituksen korjatuin tiedoin ja ehdoin.

Hinnat

Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai kampanjoiden yhteydessä erikseen mainitun ajan.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti sivustolla www.kristinacruises.com/kauppa ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika

Tilauksia toimitetaan tällä hetkellä Manner-Suomeen. Normaalisti tilauksen käsittely kestää 3-5 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Jos jokin tuote on loppunut varastosta ja tilalle on olemassa vastaava korvaava tuote, olemme sinuun yhteydessä ja ehdotamme korvaavaa tuotetta.

Toimitustavat ja -kulut

Tuotteet toimitetaan postin pakettipisteeseen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen tai kuljetusyhtiön aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Tuotteiden poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkosivuilla.

Maksaminen ja maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksupalveluna toimii Paytrail verkkomaksupalvelu, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat korttimaksu sekä verkkopankkimaksut. Antamalla henkilötietojasi, hyväksyt toimittajan ja maksupalveluntarjoajan henkilötietokäytänteen.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Tietosuojaseloste

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme maksa palautuksen postimaksua, ellei kyseessä ole viallinen tuote. Jos haluat tehdä palautuksen, ota yhteyttä sähköpostitse info@kristinacruises.com tai puhelimitse +358 5 211 44

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Tilauksen peruminen

Voit peruuttaa tilauksesi, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa ilmoitetusta arviosta. Tilauksen perumisesta sinun tulee ilmoittaa osoitteeseen info@kristinacruises.com tai soittamalla +358 5 211 44. Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen, jolloin rahat palautetaan tilillesi.

Lunastamaton paketti

Paketin lunastamatta jättämäistä ei katsota palautukseksi tai peruutukseksi. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta perimme toimituskustannukset.

Virheet ja reklamaatiot

Sinun tulee tarkistaa saapunut toimitus mahdollisten virheiden varalta. Mikäli toimituksesta puuttuu tilattuja tuotteita tai toimitus on muuten virheellinen, sinun tulee ilmoittaa asiasta Kristina Cruisesille sähköpostitse ilman aiheetonta viivytystä. Mikäli olet toimittanut meille reklamaation, meillä on ensisijaisesti oikeus valintamme mukaan korjata toimituksessa havaittu virhe. Toissijaisesti havaittu virhe voidaan korjata purkamalla kyseisen tuotteen kauppa ja hyvittämällä kauppahinta sinulle.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti. Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, sinun äytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Tietosuoja

Antamalla henkilötietojasi, hyväksyt Kristina Cruisesin tietosuoja- ja henkilötietokäytänteen, joka on luettavissa osoitteessa https://www.kristinacruises.com/varaukset-ja-ehdot/tietosuoja/

Yhteystiedot

Kristina Cruises Oy
Kirkkokatu 16
48100 Kotka
info@kristinacruises.com
+358 5 211 44

Y:tunnus: 0584148-2