Laivalla ja bussilla – Maata pitkin matkustaen jokiristeilylle tai Saksaan

Kristina Cruisesin jokiristeilyille voit nyt lähteä matkaan myös ilman lentomatkoja. Risteilykauden 2020 ohjelmistossa on myös Euroopan jokiristeilyä, joille järjestämme laiva- & bussiyhteyden Suomesta. Yhdistä jokiristeilyyn mukava meriristeily Helsingistä Travemündeen ja takaisin sekä linja-automatkat läpi Keskieurooppalaisen maiseman.

Risteily halki Itämeren tehdään Finnlinesin Star-luokan laivalla nautiskellen rauhassa runsaista noutopöydistä ja merimaisemista. Maata pitkin matkustetaan mukavalla bussilla maisemia ihaillen ja välillä tauolle pysähtyen. Pakettiin on sisällytetty tasokkaat hotelliyöpymiset aamiaisineen sekä matkanohjelman mukaisine lounaineen ja illallisineen. Tällä reissulla nautiskellaan niin bussimatkoista kuin ikimuistoisesta viikosta runsassisältöisellä jokiristeilyllä.

Tervetuloa mukaan!

 

Tiesitkö, että myös Pohjois-Saksaan pääset tutustumaan kätevästi laivalla ja bussilla matkustaen?
Lue lisää ROPAX-risteilyistä alla.

Helsinki – (Travemünde) – Hampuri – Bremen – Münster – Köln –
Lue lisää
Helsinki – Travemünde – Neustadt-Glewe – Berliini (eteläinen) – Dresden – Liblice 
Lue lisää

Laivalla ja bussilla Saksaan tai Ruotsiin

ROPAX-risteily on hieno tapa risteillä Itämerellä ja päästä helposti Pohjois-Saksaan tai Ruotsiin. Perillä saat tutustua mielenkiintoisiin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Matkapakettiin sisältyvät aina opastetut retket kohteissa, ruokailut ja majoitukset hotelleissa. Valikoimaan kuuluu  muun muassa matkapaketteja, joissa vieraillaan Berliinissä, Hampurissa tai Länsi-Ruotsin kohteissa. Lisäksi tarjonnassa on vuosittain mielenkiintoisia teemamatkoja vaikkapa musiikin ympärillä.

Tutustu ROPAX-risteilyihin:

Berliinin kaupunkimaisema ja Spreejoki Saksa

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme

Teemme työtä juuri sinun matkasi onnistumiseksi suurella joukolla. Vuosikymmenten kokemus nautinnollisten lomaelämysten järjestämisestä myös näkyy matkoillamme.
Avaa chat Lähetä viesti