Kiertomatkat – näe kerralla enemmän

Kiertomatkat ovat erinomainen tapa nähdä yhdellä matkalla useampi kohde. Kiertomatkojen monipuolisuus sekä upeista kohteista saatavat matkamuistot kannustavat lähtemään matkalle, jossa yhden kohteen sijasta tutustutaan useampaan kohteeseen.

Meillä Kristinalla jokainen yhteismatka on kiertomatka: lähdetpä sitten lomaristeilylle, RAILS-matkalle tai ROPAX-risteilylle, koet aina enemmän kuin yhden kohteen. Kiertomatkalle lähtöä ei kuitenkaan tarvitse jännittää, sillä jokaisella matkalla on mukana kokenut matkanjohtaja. Kiertomatkalle voi myös lähteä yksin, sillä matkoillamme on helppoa tutustua toisiin matkustajiin tai vaihtoehtoisesti viettää lomaa omassa rauhassa.

Kuvassa norjalaiskylä, jossa pieni satama täynnä veneitä ja taustalla kohoaa vuoristot.

Kiertomatkoilla voi muun muassa kierrellä Norjan rannikkoa, seilata Välimerellä tai matkustaa Saksan eri kohteisiin.

Viisi hyvää syytä valita kiertomatka

 • 1. Matkojen monipuolisuus
  Kiertomatkojen ehdoton etu on se, että yhden loman aikana näkee useamman kohteen; yhden matkan aikana on mahdollista nähdä useampi maa, ja monia kaupunkeja eri maiden sisällä. Meillä Kristinalla yhteismatkat suunnitellaan siten, että jokaisessa kohteessamme on mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa – joko yksin tai muun matkaseurueen mukana. Matkanjohtajillamme on tarjota ainutlaatuisia vinkkejä jokaiseen kohteeseen.

 

 • 2. Omien näkökulmien laajentuminen
  Kun näkee ja kokee erilaisia kohteita, voi myös oma maailmankatsomus ja näkökulmat laajentua. Monipuolisissa matkakohteissamme voi oppia uutta historiasta sekä alueen ihmisten arkielämästä. Myös oma itsetuntemus voi kehittyä kiertomatkan aikana. Erilaisissa kaupungeissa ja kohteissa vieraillessa oppii myös itsestään matkailijana; millaisista kohteista nautit ja mihin haluaisit matkustaa uudestaan?

 

 • 3. Kulttuurien rikkaus
  Yhden kiertomatkan aikana voi kohdata lukuisia uusia kulttuureja! Jokaisen kohteen omanlaisensa ruoka- ja juomakulttuuri, eri maiden musiikkikulttuuri ja uskonnot antavat sellaisia kulttuurillisia elämyksiä, joita ei tavallisella matkalla koe yhtä monipuolisesti. Kristinan jokaisella matkalla on mahdollisuus lähteä mukaan erilaisille retkille, joissa tutustutaan vielä yksityiskohtaisemmin eri kohteiden kulttuuriin sekä historiallisiin kohteisiin.

 

 • 4. Helppo aktiiviloma
  Kristinan yhteismatkoja voi luonnehtia helpoiksi aktiivilomiksi. Tarkoin kuratoitu matkaohjelma ja kuljetukset eri kohteisiin tekevät matkanteosta helppoa ja aktiivista. Löhötä ja rentoutuakin saa ja pitää, mutta mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin, retkille ja nähtävyyksiin on lukuisia. Matkakalenteristamme löydät jokaisen yhteismatkamme matkareitin sekä päivien ohjelman.

 

 • 5. Samanhenkiset uudet ystävät
  Kristinan matkoilla voi matkustaa yksin, yhdessä tai isolla porukalla. Oli matkaseurueesi millainen tahansa, uusia tuttavuuksia saadaan matkoiltamme lähes poikkeuksetta. Matkoillamme kokoonnutaan toisinaan yhteisen illallispöydän ääreen ja retkeillään eri nähtävyyksiin yhdessä. Matkaseurueen kanssa jaetut kokemukset yhdistävät ja matkoillamme syntyy elinikäisiä ystävyyksiä samanhenkisten ihmisten kanssa. Matkakokemuksia voi jakaa Kristinan matkaajat -ryhmässä Facebookissa.

 

Kiertomatkat säästävät myös paitsi aikaa, myös vähentävät stressiä matkasuunnittelusta. Me Kristinalla olemme suunnitelleet kaikki matkat kuljetuksineen ja majoituksineen valmiiksi. Tämän helpompaa ei kiertomatkailu voi olla!

 

Kristinan matkakalenteri on täynnä upeita kiertomatkoja – varaa omasi nyt!