Euroopan matkakohteet tarjoavat elämyksiä monenlaiselle matkaajalle

Euroopan matkakohteisiin suuntautuvat risteilyt ovat Kristinan suosituimpia – eikä syyttä. Kulttuuria ja kulinarismia yhdistävät jokiristeilyt, Saksaan Itämeren halki seilaavat ROPAX-risteilyt ja aurinkoinen Välimeri ovat hurmanneet Kristinan matkustajia jo vuosikymmeniä.

Euroopan matkakohteisiin kätevästi laivalla – Finnlinesin kyydillä pääset Saksaan jokaisena vuodenaikana

Finnlinesin kyydissä pääsee Saksaan ja kuvassa olevaan Hampuriin. Kuvassa jokimainen vesialue, jonka ympärillä vanhaa punatiilistä varastorakennusta
Hampurin kuuluisa nähtävyys: Speicherstadtin varastoalue

Finnlines vie Saksaan paitsi rahtia, myös matkustajia, jotka mielivät Eurooppaan pintaa pitkin. Kristinan Saksaan suuntautuvat ROPAX-risteilyt ovat jokaisen vuodenajan ilo – halusitpa Saksan upeille joulumarkkinoille tai historiallisiin hansakaupunkeihin. Matkamme taittuvat kokeneiden matkanjohtajien seurassa aina matkan alusta loppuun asti. Itämeren läpi risteillessä ehtii ihastella maisemia sekä nauttia risteilyn tarjonnasta. Saksaan päästyämme vierailemme matkan pituuden mukaan kahdessa tai useammassa kaupungissa, joko omatoimisesti kohteisiin tutustuen tai Kristinan valmiiksi räätälöidyillä retkillä.

Kaipaatko vinkkejä Saksan nähtävyyksiin? Lue vinkkimme muun muassa Hampurin ja Lyypekin vierailukohteisiin.

Jokiristeilyt Euroopassa hurmaavat maisemillaan ja suloisilla kylillä

Jokiristeilyt Euroopassa ovat täynnä ruoka- ja juomakulttuuria. Kuvassa kaksi viinilasia ja valkoviinipullo, taustalla Moseljoen vihreää maisemaa.
Jokiristeilyt Euroopassa ovat kulinaristia elämyksiä. Mosel on tunnettu hyvistä rieslingeistä

Jokiristeilyt Euroopassa ovat Kristinan matkatarjonnan herkullisia helmiä. Mosel, Tonava, Douro, Rein ja Seine ovat vain osa upeista kohteista, joihin matkassamme pääsee. Jokiristeilyitä yhdistää paitsi leppoisa ja helppo matkanteko, myös kulinaristiset ruokakokemukset. Jokilaivoja kehutaan kotoisan kokoisiksi ja osa niistä on varattu yksinomaan Kristinan matkustajien käyttöön.

Jokiristeilyjen tunnelma vie mukanaan ja vaihtuvat maisemat hurmaavat. Eri maiden ruoka- ja juomakulttuuriin pääsee tutustumaan ihastuttavissa pienissä kylissä sekä suuremmissa kaupungeissa. Näillä matkoilla ruokaelämykset ovat taattuja.

Asiakkaamme Leena kehui ranskaan suuntautuneen jokiristeilyn ruokatarjontaa.

”Mietin edelleen, miten ihmeessä pienessä laivassa saatiin loihdittua niin upeat kattaukset ja illalliset. Näiden ruokien tähtiluokitus olisi täydet viisi tähteä, koska ruuat paitsi maistuivat hyvälle, tarjosivat myös silmänruokaa.”

Katso myös Mustalahtien kokemuksia Euroopan jokiristeilyltä.

Välimeren risteilylle – valmis paketti helpottaa matkantekoa

Välimeren risteilyn valmis paketti voi viedä läntiselle Välimerelle tai muihin kaupunkeihin. Kuvassa Slovenian Koper, etualalla vanhaa kaupunkia ja talojen punaisia kattoja. Taustalla meri sekä vehreää vuoristomaisemaa.
Välimeren risteily voi viedä myös Sloveniaan, Koperin rannikkokaupunkiin

Välimeren risteily ja valmis paketti? Kevään, kesän ja syksyn huolettominta matkantekoa tarjoaa Kristinan Välimeren risteilyt, jotka suuntautuvat esimerkiksi läntiselle Välimerelle tai Kroatiaan ja Sloveniaan sekä Italiaan. Välimeren matkoja leimaa leppoisa lomatunnelma ja kirkkaan sininen meri auringonpaisteineen.

Välimeren risteilystä voi myös muokata mieleisensä ja tehdä muutoksia matkapakettiin; matkallamme voi tutustua satamakaupunkeihin omatoimisesti tai osallistua matkan hintaan sisältyville retkille. Myös lisämaksullisilla retkillä voi luoda uusia, unohtumattomia lomamuistoja – omat matkanjohtajamme ja paikallisoppaamme kertovat kiehtovimmat tarinat eri kaupungeista ja nähtävyyksistä.

Valikoimassamme on myös Välimeren risteilyjä, jotka ovat tarkoitettu vain aikuisille.

Varaa unelmiesi loma Euroopan matkakohteisiimme.
Kristinan matkassa näet aina enemmän, kuin yhden kaupungin!