On keskikesän juhlan aika

Vuosi on vierähtänyt kuin huomaamatta taas puoliväliin. Yhtä yllättävältä se tuntuu joka vuosi. Alkuvuoden 2022 tulemme kuitenkin muistamaan erityisenä, onhan viime kuukaudet kirjoitettu historiankirjaan varsin poikkeuksellisia sivuja.

Matkailuvuoden 2022 ensimmäinen puolikas on ollut toiveikasta aikaa, kun matkustaminen pääsi aidosti avautumaan lähes koko laajuudessaan. Erityisesti kevään ja kesän kuukaudet ovat laittaneet ihmiset liikkeelle ympäri Eurooppaa. Lentokentät ovat täyttyneet, kun lentojen ja matkustajien määrät ovat palautuneet lähelle parin vuoden takaista tasoa. Matkailun ilo on palannut ja se on kyllä hieno ja todella odotettu asia!

Myös Kristinan Yhteismatkoja on toteutettu laajasti kuluneen vuoden aikana. Pääpaino on ollut Euroopan jokiristeilyillä, lisäksi matkoja on toteutettu laajasti myös merilaivoilla. Saman suuntaisesti lähdemme kohti loppuvuotta.

Oma laiva – risteilyt Euroopan joilla ovat tuttuun tapaan suosittuja, ja niitä meillä on syksyn aikana jälleen runsaasti tarjolla. Välimeren alue on upea kohde myös syyskaudella, kun helteisimmät ajat ovat ohitse ja suurimmat turistivirrat hiljentyneet. Talven aurinkoiselle risteilylomalle pääset kanssamme niin Kanariansaarille, Karibialle kuin eksoottisempiin kaukokohteisiinkin. Meillä rattaat pyörivät jälleen täysillä ja olemme äärettömän kiitollisia siitä, että laaja asiakaskuntamme sekä runsaslukuisesti myös uusia asiakkaita on lähtenyt Kristinan matkaan. On aika vaihtaa maisemaa ja me tarjoamme sille erinomaiset vaihtoehdot.

Toivotan kaikille iloa juhannusaikaan, jota kerrankin pääsemme nauttimaan mitä parhaimmassa kesäsäässä!

Tapaamisiin Kristinan yhteismatkoilla.

 

Lämpimin terveisin,

 

Anu MarkkanenAnu Markkanen
Toimitusjohtaja