Maisema-Saimaalla-Lappeenranta-1920x1080.jpg Maisema-Saimaalla-Lappeenranta-888x493.jpg
Kristinan Incoming ja DMC palvelut

Olemme yhteismatkailuun erikoistunut suomalainen perheyritys, joka on huolehtinut asiakkaidensa toiveista ja tarpeista jo seitsemän vuosikymmenen ajan. Suunnittelemme ja toteutamme teemallisia yhteismatkoja laatutietoisille asiakkaille.

Palvelemme vuosittain tuhansia elämyksiä, kokemuksia ja mukavaa matkatunnelmaa arvostavia matkailijoita matkanjärjestäjänä sekä kotimaassamme Suomessa että ympäri maailman.

Vuosikymmenien kokemus matkailuliiketoiminnasta sekä kotimassa että ulkomailla antaa meille erinomaiset edellytykset palvella kansainvälisiä matkanjärjestäjiä Suomeen suuntautuvassa matkailussa.

Kristinan Incoming ja DMC -tiimi palvelee niin matkanjärjestäjiä kuin yksityisiä ryhmämatkan suunnittelijoita. Löydämme yhdessä juuri teidän ryhmänne toiveita parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Ryhmämatkatuotanto Suomessa

Kristina Rails

Kristina Rails on vastuullinen ja ympärivuotinen yhteismatkatuote, joka tuo Suomi-matkailuun piristävän ja tavanomaisesta poikkeavan ulottuvuuden. Kansainvälisesti vahvasti kasvava junamatkailu toteutuu Suomessa Kristina Rails – yhteismatkana, joka on kattava kokonaisuus junamatkailua, uniikkeja käyntikohteita, suomalaiskaupunkien tunnelmia, värikästä makumatkaa ja laadukkaita majoituspalveluja. Kristina Rails soveltuu erinomaisesti myös kansainvälisille matkustajaryhmille, jotka haluat vastuullisesti matkaten nähdä ja kokea laajasti Suomea.
Intercity juna Kristina Rails © VR Group

Räätälöidyt kiertomatkat

Toteutamme niin kotimaisten kuin kansainvälisten ryhmien tarpeiden mukaiset matkailupalvelut Suomessa. Olemme asiantuntijoita erityisesti Suomen laajoista vesistöistä ja niiden tarjoamista matkailuelämyksistä sekä monipuolisesti Suomen kulttuurikohteista.
Oulu Suomi 513300694 compressed

DMC-palvelut Kotka-Hamina-Loviisa

Kokous- ja kongressitapahtumien oheispalvelut

Oletko suunnittelemassa kokous- tai kongressitapahtumaa kaakonkulmalle? Hoidamme keskitetysti tapahtumaasi varten kaikki tarvittavat oheispalvelut majoituksista, kiertoajeluihin, ruokailuista innostaviin aktiviteetteihin. Paikallisena toimijana tunnemme alueemme tarjonnan erittäin kattavasti ja löydämme juuri sinun tapahtumaasi parhaiten soveltuvat laadukkaat palvelukokonaisuudet.
Merikeskus Vellamo © Kotkan kaupunki

Maapalvelut risteilylaivoille

Tuotamme monipuolisesti palveluja Kotkassa ja Haminassa vieraileville risteilyaluksille.
Kansainvälisen risteilyliikenteen ja alueen paikallisena asiantuntijana tiedämme, miten päivän vierailu risteilymatkustajan silmin on parasta toteuttaa. Kotka-Haminan seudulla on rikas kulttuuriperintö ja upea luonto. Näiden esille tuominen vierailupäivänä on parasta antia. Ymmärrämme, että kohdekierrokset tehdään tiukassa aikataulussa ja tiedämme valita alueemme parhaat palat risteilyvieraiden koettavaksi.
Amadea c Kotkan kaupunki

Räätälöidyt palvelukokonaisuudet ryhmille

Kotka-Hamina – Loviisa alue on upea ja mielenkiintoinen kohde päivän tai parin vierailulle. Toteutamme ryhmille monipuoliset vierailuohjelmat mielenkiinnon tai teeman mukaisesti. Suosittelemme erityisesti kulttuuri- ja luontoelämyksiä sekä tutustumista upeaan saaristoomme.
Koskenlasku c Kotkan kaupunki

Ota yhteyttä