Kristina Golf Lounge on golfsimulaattori Kotkassa

Kotkan keskustassa sijaitseva Kristina Golf Lounge on golffareiden olohuone. Tule viettämään aikaa golfaten ystävien kesken!

Loungesta löydät FlightScope Mevo+  simulaattorin isolla valkokankaalla, mukavan sohvaryhmän sekä kokous- ja pukutilan. 

 

Ota tunnin rangeharjoitus ostosreissun lomassa tai pelaa ystävien kanssa kierros ja jälkipelit vaikkapa jossakin lähikortteleiden ravintoloista.  Vai olisiko nyt se kevät, kun aloitat treenaamisen ajoissa ennen kotikentän avautumista ja olet täydessä iskussa heti kauden alussa!

 

Olipa toiveesi mikä tahansa, meillä pääset pelaamaan rauhassa ja juuri siihen tahtiin kuin itse haluat. Tilamme vuokrataan aina kokonaan, joten meillä saat harjoitella lyöntiä rauhassa tutussa seurassa.

 

Kristina Golf Lounge

YHTEYSTIEDOT Kristina Golf Loungeen:

kristinagolflounge@gmail.com
Puh. 050 323 3662

 

Tee varaus tästä

Tervetuloa!

 

TÄRKEIMPIÄ TIETOJA

OSOITE JA SAAPUMISOHJEET

Tilamme sijaitsevat Kotkansaarella osoitteessa Kirkkokatu 16, 48100 Kotka. Sisäänkäynti on katutasosta suoraan simulaattoritilaan. Paikotustilaa autoille on aivan sisäänkäynnin edessä. Se on maksullinen arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 8-16. Max aika 2 tuntia. Hinta 2,50 / tunti. Suosittelemme käyttämään Easy Park – sovellusta.  Jos maltat kurkata lähikortteliin tai kulman taakse, löyTtyy sieltä usein myös ilmainen parkkipaikka.

VARAUKSET

Vuoron varaus ja maksu tapahtuu nettivarauskalenterin kautta. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä, jonka jälkeen saat ohjeet sisäänkäyntiin. Avainkoodi on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa eteenpäin.

Tee varaus tästä

HINNASTO JA AUKIOLOAIKA

Arkisin (ma-pe) 15 eur tunti

Viikonloppuisin (la-su) 18 eur tunti

Kristina Golf Lounge on avoinna klo 7.00 – 22.00.

 

SÄÄNNÖT JA OHJEET

Simulaattori on jätettävä siistiin kuntoon vuoron päätyttyä. Roskille sekä tyhjille pulloille ja tölkeille on omat keräysastiat. Pidätämme oikeuden periä siivousmaksun, jonka vähimmäismäärä on 150 euroa.

Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa omasta, sekä muiden tilaan päästettyjen henkilöiden toiminnasta, ja sitoutuu korvaamaan 500 euron omavastuun vahingon sattuessa ja laitteiden vaurioituessa. Jokainen simulaattorilla vieraileva ja pelaava on tiloissa omalla vastuullaan.

Peliaika päättyy tasatuntiin. Pelaaminen tulee lopettaa, kun varattu aika on täysi.

 

GOLFVÄLINEET

Tilasta löytyy pallot ja kumitiit. Saatavilla myös lainamailoja. Terävien tiitikkujen käyttö on kielletty. Omia palloja voi käyttää, ja käyttäjän tulee varmistaa, että ne ovat puhtaita.

 

KENGÄT

Ethän käytä ulkokenkiä sisätiloissa, ne jätetään sisäänkäynnissä niille osoitettuun paikkaan. Golfkengät ovat sallittuja, mutta ei kuitenkaan ruusukepohjaiset. Pukuhuoneessa voit vaihtaa vaatteet. Suihkutilat ovat käytettävissä vain saunavarauksen yhteydessä.

 

JUOMAT

Kokoustilassa on kahvin ja teen keittomahdollisuus.

Tilassa saa myös nauttia omia juomia, kuitenkin kohtuudella ja huomioiden tilan muut käyttäjät. Tyhjät tölkit/pullot tulee kerätä niille osoitettuun paikkaan ja juoman läikkyessä siivotaan jäljet. Siivoustarvikkeita löytyy wc:stä.

 

Kristina Golf Lounge ei ole vastuussa henkilökohtaisista tai omaisuuden vahingoista. Asiakkaat hyväksyvät vastuuvapauslausekkeen varauksen yhteydessä.

 

Tarvittaessa tavoitat henkilökunnan seuraavasti:

Sähköpostilla: kristinagolflounge@gmail.com

Puhelinnumerolla: 050 323 3662

Yritystapahtumat, tyhy & tyky-päivät, kausikortit, saunavaraukset yms – info@kristina.fi

SAUNATILAT

Kristina Golf Loungen asiakkaat voivat varata myös 2. kerroksessa sijaitsevaa saunaosastoa, josta löytyvät löylyhuone jopa 15 saunojalle, reilunkokoinen pukuhuone sekä kokoustila n. 10 – 12 henkilölle. Saunatilojen yhteydessä on keittiö, mikä soveltuu catering-tyyppiselle ruokailulle mainosti. Myös lähiravintoloinen ruokakuljetuspalvelu on hyvä vaihtoehto.

Pyydämme huomioimaan että saunaosasto sijaitsee asuinkerrostalossa ja siksi saunatilat tulee olla tyhjät klo 22.00 mennessä. Mutta siinä vaiheessa taitaa kutsua jo muut kaupungin iltariennot!

 

Kristina Golf Lounge

Kirkkokatu 16, katutaso
48100, Kotka
Varaa aika tästä

Tyky ja tyhy- päivä Kotkassa golfiin tutustuen

Tulkaa työporukalla viettämään rentoa iltapäivää golfin parissa, myös ohjatusti lajiin tutustuen. Peliin voit yhdistää myös kokousta ja vaikka rentouttavan saunaillan. Pyydä tarjous seurueellesi info@kristina.fi

Kokoustilat Kotkan keskustassa Kristina

Tilaussauna Kotkan keskusta Kristina

Kokoustila Kotkan keskustassa 2 Kristina

Tilaussauna Kotkan keskustassa Kristina