Pääsiäisloma Euroopassa

Houkutteleeko sinua kevääseen heräävä Eurooppa? Lähde kanssamme pääsiäisviikon viettoon Itämerelle ja Saksaan, pääsiäismarkkinoille Tonavan kaupunkeihin, Reinjoen risteilylle Alankomaista Sveitsiin tai Sveitsistä Alankomaihin.

Pääsiäisen aikaa voi viettää perinteistä poiketen ja nauttia yhteismatkan helppoudesta; valmiiksi suunnitellusta ohjelmasta ja hyvin hoidetuista matkajärjestelyistä, mutta myös valinnan vapaudesta. Me Kristinalla järjestämme pääsiäisiäisen ajan juhlat puolestasi.

Pääsiäisristeily Saksaan

Herrenhausenin barokkipuutarha

Herrenhausenin barokkipuutarha

 

ROPAX-risteily Saksaan tarjoaa meille kevään herättämiä puutarhoja, charmikkaita saksalaiskaupunkeja ja rentoja risteilypäiviä. Nousemme laivaan pitkänperjantain alkuiltana ja matkustamme Itämeren halki Travemündeen ja sieltä edelleen Bad Oldesloeen. Bad Oldesloen kautta matkaamme Osnabrückiin, jossa syömme lounasta upean historiallisessa miljöössä, tutustumme Osnabrückin kaupunkiin ja nautimme pääsiäismarkkinoiden humusta.

Osnabrückin jälkeen suuntaamme Münsteriin, jossa kierrämme Münsterin merkittävimmät nähtävyydet, kuten huikean katedraalin ja 1500-luvulta peräisin olevan astronomisen kellon. Iltapäivällä on mahdollisuus osallistua pääsiäismaanantain messuun tai lisämaksulliselle opastetulle kierrokselle Münsterin linnan ympäristössä.

Matkamme kruunaa pysähdys Hannoverissa ja Euroopan merkittävimmässä barokkipuutarhassa Herrenhausenissa. Puutarhassa on mahdollisuus sekä opastetulle kierrokselle että omatoimisille kiertelylle.

Pääsiäismarkkinoille Tonavalle

Koristeellisia paasiaismunia Wienin paasiaismarkkinoilla

Pääsiäismarkkinat Wienissä

 

Tällä yhteismatkallapääsemme kiertelemään perinteisille pääsiäismarkkinoille, jotka huokuvat iloista tunnelmaa värikkäine koristeineen ja paikallisine herkkuineen. Keväiset Budapest, Bratislava ja Wien tarjoavat pääsiäistunnelman lisäksi upeaa arkkitehtuuria, herkullista kahvilakulttuuria ja rentoa tunnelmaa.

Lennämme Budapestiin, josta siirrymme meitä kuljettavalle m/s Der Kleine Prinz -laivalle. Laiva on noin 93 metriä pitkä ja siinä majoittuu yhteensä vain 86 matkustajaa. Pienen kokonsa ansiosta m/s Der Kleine Prinzella vallitsee hyvin kotoisa ja yhteisöllinen tunnelma matkustajien ja henkilökunnan kesken. Budapestissa sinulla on mahdollisuus viettää ihastuttava iltapäivä Vorosmartyn aukion pääsiäistorilla paikallisia herkkuja syöden ja ostoksia tehden.

Bratislavassa turistijuna vie meidät tutustumaan kaupunkiin. Bratislavan linna, näkymät Itävaltaan asti, Mikaelin portti ja torni ja Pyhän Martin katedraali tarjoavat meille upeita elämyksiä. Päivä Bratislavassa päättyy pääsiäismarkkinoille ja huipentuu kapteenin juhlailtaan laivalla.

Matkamme viimeinen kohde, Itävallan pääkaupunki, hurmaava Wien, tekee vaikutuksen historiallisilla nähtävyyksillään ja kulttuuritarjonnallaan. Wieniin tutustumme yhteisen kaupunkikierroksen merkeissä. Kierroksen aikana näemme muun muassa Hundertwasserhausin, Belvedern palatsin, kuuluisan Ringstrasse-kadun sekä Itävallan parlamenttitalon. Iltapäivän aikana on jälleen mahdollisuus vierailla Wienin useilla pääsiäistoreilla, joita löytyy useita ympäri kaupunkia.

Risteile Reinjoella

Keväinen Köln

Keväinen Köln

 

Reinjoki houkuttelee meidät mukaamme laivaan, joka on varattu pelkästään Kristinan matkustajien käyttöön. Risteilemme pääsiäisen aikaan sekä Alankomaista Sveitsiin että Sveitsistä Alankomaihin. Näillä matkoille nautimme kevään kukkaloistosta, vierailemme Reinin putouksilla, koemme Strasbourgin kansainvälisen tunnelman ja vierailemme Kölnin ostoskaduilla ja oluttuvissa.

Jokilaakson keväiset maisemat ja sen varrella olevien kaupunkien rattoisa elämänmeno takaavat meille elämyksellisen matkan. Maailman upeimpiin kukkapuistoihin lukeutuva Keukenhof ja historiaa ja leppoisuutta huokuva pieni, soma viinikaupunki Rüdesheimin ovat matkamme upeita helmiä.

 

Varaa pääsiäislomasi suoraan matkakalenterimme kautta!