Näe ja koe useita Euroopan kohteita kerralla

Haaveiletko kiertäväsi Euroopan kohteita autolla, junalla tai bussilla liikkuen? Säästä aikaa sekä hermoja suunnittelussa ja lähde kanssamme yhteismatkalle. Olemme tehneet puolestasi aikaa vievimmät osuudet kuten järjestäneet lentokenttä- ja siirtymäkuljetukset sekä vertailleet ja varanneet majoitukset. Me Kristinalla panostamme siihen, että tarjoamme unohtumattomia elämyksiä vieraillemme. Olemmekin valinneet matkakohteiksi Euroopan tunnetuimpia turistikohteita sekä tuntemattomampia helmiä, joihin pääset tutustumaan yhden reissun aikana. Miltä kuulostaisi risteily Keski-Euroopassa pitkin kuuluisia jokia kuten Seine, Tonava, tai Douro ? Tai vuoden 2022 uutuus, Irlannin kiertomatka junalla ja bussilla? Kerromme myöhemmin tässä blogissa näistä parhaat tärpit!

 

Meillä Kristinalla matkan hintaan kuuluu useita suomeksi opastettuja retkiä, joiden avulla pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja elämään. Retkillä pääset kiertelemään muun muassa keskiaikaisiin linnoihin ja linnoituksiin, näkemään miten paikallisia herkkuja kuten oliiviöljy ja portviini valmistetaan sekä tutustumaan UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Tutustu jokiristeilyjen ja Irlannin kiertomatkan retkiin tarkemmin verkkosivuillamme.

Tutustu kohteisiin vaivattomasti

Etkö vielä ole vakuuttunut, vaan mietit että jos kuitenkin lähtisit omatoimimatkalle oman porukan kesken? Yhteismatkan ei tarvitse olla yhdessäoloa ryhmän kanssa 24/7, vaan voit valita milloin haluat osallistua retkille ja illanviettoihin. Voit tutustua kohteisiin omatoimisesti, mutta samalla hyödyntää matkanjohtajan parhaat vinkit esimerkiksi kahviloihin ja nähtävyyksiin!

 

Kristinalla voit olla helposti sekä vaivatta omatoimimatkaaja ja luottaa siihen, että järjestelyt on hoidettu puolestasi vuosikymmenten asiantuntemuksella. Valitse sinulle ja seurueellesi sopivin matka laajasta valikoimastamme   ja jätä muut järjestelyt meidän hoidettavaksemme. Olemme apunasi koko matkan ajan.

Erilainen Euroopan matka

Ja sitten ne lupaamamme tärpit upeisiin jokiristeilyihin ja unohtumattomalle Irlannin kiertomatkalle.

Kristina Rails – Irlannin kiertomatka

  • Irlannin värikäs historia ja kiehtova nykyisyys samassa paketissa. Koe sekä pääkaupunki Dublin, että vihreät niityt ja vireät pikkukylät Wild Atlantic Way -maisemareitin varrella.
  • Pubikulttuuri, täällä paikallinen ”musta kulta” eli Guinness maistuu parhaimmalta!
  • Ring of Kerry -bussikierros, Euroopan yksi kauneimmista maisemareiteistä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kamerat esiin!
  • Moherin henkeäsalpaavat kalliot ovat yhdet Euroopan korkeimmista.
  • Kaikki linnat ja luostarit matkan varrella

 

Dublin Irlanti
Dublin, Irlanti

Euroopan jokiristeilyt

  • Dourojoen risteily Portugalissa , jossa pääset ihastelemaan historiallisia kaupunkeja kuten UNESCOn maailmanperintökohdetta Salamancaa, tutustumaan portviinin valmistukseen, maistiaisia unohtamatta, sekä ihailemaan viininviljelyseudun maisemia.
  • Seinejoen risteilyllä  pääset tutustumaan romanttiseen Pariisiin sen loisteliaassa iltavalaistuksessa, taidemaalari Claude Monetin kotimuseoon ja puutarhaan sekä historialliselle Normandian maihinnousurannikolle.
  • Historian ja kulttuurin Tonava -risteily vie sinut neljään eri maahan joen varrella. Matkalla voit ihastella barokkiarkkitehtuuria, joen varrelle jääviä linnaraunioita sekä nauttia Wienin kuuluisasta kahvilakulttuurista Sacherkakun kera tottakai!

 

Douro Portugali
Dourojoki, Portugali

 

Jos kaipaat vinkkejä sopivan matkan valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme  esimerkiksi chatin kautta tai soittamalla. Olemme täällä sinua varten!

Antti Partanen

Kristina:

Antti Partanen
Markkinointijohtaja
antti.partanen@kristina.fi