Kotimaanmatkailu tarjoaa uniikkeja elämyksiä ja sopivasti seikkailuja

Suomi on täynnä kauniita nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia elämyksiä, joista syntyy upeita muistoja vuosiksi eteenpäin. Lähde tutustumaan kotimaan parhaisiin kohteisiin ja tapahtumiin Kristinan yksilöllisillä yhteismatkoilla.

 

Kotimaanmatkailu on voimissaan. Suomesta löytyy lukuisia kiinnostavia kohteita ja näkemisen arvoisia paikkoja, joista et ole välttämättä ennen kuullutkaan. Ulkomaanmatkailun vielä odotellessa meillä suomalaisilla on aikaisempaa laajempi kiinnostus tutustua myös oman maamme tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Me Kristinalla haluamme tarjota enemmän kuin vain matkan jonnekin. Kristinan yhteismatkoilla koetaan aina vähän enemmän elämyksiä, nähdään runsaasti mielenkiintoisia kohteita ja opitaan uutta.

Kotimaa on tuttu meille kaikille, mutta kuinka hyvin sitten kuitenkaan tiedämme sen kaikista hienouksista. Anna meidän viedä sinut kohti uusia elämyksiä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Kotimaanmatkailu Kristinan kanssa vie uusiin kohteisiin

Paketoidut yhteismatkat Suomen kohteisiin tarjoavat vaivattomuutta. Yhdellä matkalla tutustut useisiin valitsemiimme kohteisiin. Yhteisölliset matkat mahdollistavat tutustumisen sellaisiinkin paikkoihin, joihin omatoimimatkailijan voi olla mahdotonta päästä.

Aivan kuten omatoimimatkat ulkomaille, myös matkailu Suomessa vaatii suunnittelua ja ennakkotyötä, jotta kokisit lomallasi enemmän. Kotimaamme tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja uusille elämyksille. Näiden elämyksien löytäminen vain saattaa olla haasteellista jopa näinkin pienessä maassa kuin Suomi.

Me Kristinalla teemme selvitystyön puolestasi. Olemme löytäneet kotimaan helmiä, jotka vievät sinut kanssamme näkemään ja kokemaan uutta. Matkoillamme saat keskittyä vain olennaiseen − lomasta nauttimiseen.Saimaa Margareta Lappeenranta

Ikimuistoisia yhteismatkoja Suomessa

Tarjoamme erilaisia matkustustapoja ja teemoja yhteismatkailuun. Kristinan seurassa matkustat kotimaassa niin maateitä kuin raiteita pitkin. Toisilla teemamatkoilla liikutaan vesistöilläkin. Valikoimastamme löydät päivämatkoja sekä 1–3 yön mittaisia kiertomatkoja eri puolille Suomea.

Olit sitten kulttuurinnälkäinen, luonnossa rentoutuja tai historiasta tiedonjanoinen, Kristinan kotimaanmatkat tarjoavat jokaiselle jotakin. Kristinan matkanjohtajat huolehtivat puolestasi käytännön matkajärjestelyistä, joten sinä voit ottaa rennommin ja vain nauttia.

 

”Kotimaan matkoihin on saatu sisällytettyä todella antoisa ohjelma. Suomessa on paljon upeita vesireittejä ja niiden ympärille osaa Kristinan väki suunnitella kattavia ohjelmia. Kesäpäivä Vanajavedellä oli yksi viime kesän kohokohdista. Riihimäen lasimuseolta Visavuoren kautta Hämeenlinnaan.

Siinä kuljettiin kirjaimellisesti suomalaisen kulttuurin jalanjäljissä: Sibeliuksesta Sarpanevaan.”

ULLA HALSAS
Kristinan matkanjohtaja

Intercity juna Kristina Rails © VR Group

Kotimaan kiertomatkoja rennosti raiteita pitkin

Miltä kuulostaa Rails-matkamme Itä-Suomeen?

Mikkelissä tiedekeskus Muisti tarjoaa historiaa sodasta ja rauhasta sekä avaa kokemuksia, miltä sota sinusta tuntuisi. Vuorovaikutuksellinen matka Muistissa tarjoaa kiinnostavaa tietoa ja kokemuksia erityisesti heille, joita sotahistoria ei kiinnosta.

Rentoutuminen Kolin jylhässä kansallispuistossa lataa kenen tahansa mieltä. Kolin upeat maisemat innoittivat myös Jean Sibeliusta, Eero Järnefeltiä ja Juhani Ahoa.

 

Vai houkutteleeko kulttuurimatka raiteita pitkin Pohjanmaalle, Oulun seudulle ja Pohjois-Savon sydämeen?

Luvassa on kulttuuria ja historiaa Lapualla, Seinäjoella sekä Kuopiossa – elämyksiä ja makunautintoja unohtamatta!

Kulttuurikeskus Vanha Paukku tarjoaa Lapuanjoen rannalla niin taidetta, kulttuuria kuin historiaakin. Seinäjoella tutustut Kalevan Navetan taidenäyttelyihin, ja Oulussa Turkansaaren ulkomuseossa lähdet mielenkiintoiselle aikamatkalle. Näe ja koe Leonardo da Vinci uudella tavalla Kuopiossa, L3DNARDO DA VINCI 3D -näyttelyssä.

Isokyrössä tutustut kotimaiseen, luonnonmukaisesti valmistettuun kosmetiikkaan ja puhdistusaineisiin sekä vierailet maailmallakin noteeratun Napue Ginin tislaamolla. Kierroksella kuulet Kyrö Distillery Companyn perustaneiden ystävysten uskomattoman tarinan yrityksen synnystä ja tapahtumista ennen tätä päivää. Kierroksen jälkeen herättelet makuaistisi opastetulla maistelulla.

 

Tutustu Kristina Rails -matkojen tarjontaan

 

Kristinan yhteismatkat bussilla

Kotimaan matkoja luontevasti bussilla taittaen

Lähdetkö bussilla kanssamme päivän tai kahden matkalle?

Bussimatkojen valikoimasta löydät päivämatkapaketteja museoelämyksillä ja järvimaisemaristeilyillä.

Jos viivyt mielelläsi pidempään Suomea kierrellen, olemme suunnitelleet sinulle esimerkiksi taidematkan Satakuntaan tai merellisen seikkailun Kotkaan sekä monia muita elämysmatkoja kotimaassamme.

 

Tutustu Kristinan kotimaan bussimatkoihin

Vastuullista kotimaanmatkailua

Matkustit sitten kanssamme junalla, linja-autolla tai laivalla, saat nauttia Suomen kauniista maisemista sekä luonnon monimuotoisuudesta ja puhtaudesta.

Lähtemällä Kristinan matkaan kasvatat Suomeen uutta metsää ja työllistät suomalaisia nuoria. Taimien istutuksesta ja metsien hoidosta sekä omistuksesta vastaa Suomen 4H-yhdistys.

Olemme luokitelleet kaikki ulkomaan- ja kotimaanmatkamme niiden aiheuttamien hiilidioksidipäästöjen mukaan. Näet kaikkien matkavaihtoehtojemme kohdalla, kuinka monta taimea jokaista matkustajaa kohden istutetaan suomalaisiin hiilinielumetsiin seuraavan kesän aikana.

Lue lisää vastuullisuusteostamme ja Taimiteosta

Ulkomaille ilman kielitaitoa Kristina Cruisesin matkanjohtajan kanssa henkilöt

Tervetuloa yksilölliselle yhteismatkalle

Kristinan yksilöllisellä yhteismatkalla sinulla on mahdollisuus kokea yhteisöllisyys ja osallistua muiden kanssa matkan ohjelmaan sekä nauttia lomaseurasta.

Jos taas arvostat enemmän aikaa omissa oloissasi, voit jättäytyä lukemaan kirjaasi esimerkiksi majoituspaikalle. Tai voit kierrellä kaupunkia itsenäisesti omassa tahdissasi muiden ollessa opastetulla kierroksella.

Sinä päätät, miten lomasi haluat viettää. Siksi jokainen yhteismatkamme on aina myös yksilöllinen niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Tutustu kotimaan elämysmatkoihimme!

 

Birthe SuniKristina:

Birthe Suni
Tuotantojohtaja
birthe.suni@kristina.fi