Kristinan syksyn upeat matkat Euroopan joille ja merille

Syksy on loistavaa aikaa lähteä risteilylle Euroopan upeille joille ja merille. Kristinan yhteismatkat tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maisemista, kulttuurista ja herkullisesta ruoasta mukavassa seurassa. Voit valita kahdeksasta houkuttelevasta matkavaihtoehdosta, jotka vievät sinut Tonavan, Mainin, Reinin ja Seinejoen rannoille sekä Adrianmeren saarille. Kaikki yhteismatkat sisältävät lennot, majoituksen, täysihoitoruokailun ja suomenkielisen opastuksen.

 

Tutustu matkoihin tarkemmin ja varaa paikkasi pian!

 

Bratislava Slovakia

Historian ja kulttuurin Tonava 30.8.2023 | 7 yötä

Lähde matkalle Tonavan varrella sijaitseviin historiallisiin kaupunkeihin, kuten Budapestiin, Wieniin ja Bratislavaan. Ihastele upeita linnoja, kirkkoja ja museoita sekä nauti paikallisista erikoisuuksista.

alk. 1990 €/hlö

Tutustu ja varaa

 

Main Tonava kanava

Risteily Tonavalta Mainjoelle 6.9.2023 | 7 yötä

Risteily pitkin noin 170 kilometriä pitkää Mainin-Tonavan kanavaa on hieno kokemus itsessään. Seuraa Tonavan ja Mainin virtaa ja löydä uusia nähtävyyksiä ja elämyksiä matkan varrelta. Vieraile muun muassa Rothissa, Nürnbergissä ja viinitarhojen ympäröimässä Kitzingenissä.

alk.1 985 €/hlö.

Tutustu ja varaa

 

Koblenz Saksa

Maata pitkin matkustaen jokiristeilylle Main- ja Reinjoelle Frankfurtista Amsterdamiin 11.9.2023 | 11 yötä

Lähde nauttimaan hitaasta matkanteosta ja Reinin varren kutsuvista kaupungeista – tälle jokiristeilylle pääset mukavasti laivan ja linja-auton kyydissä, ilman lentomatkoja. Nauti Main- ja Reinjoen maisemista ja pysähdy mielenkiintoisissa kohteissa, kuten Kölnissä, Koblenzissa ja Mainzissa.

alk. 2 495 €/hlö.

Tutustu ja varaa

Amsterdamin kanava Alankomaat Hollanti

Jokiristeily Main- ja Reinjoella Frankfurtista Amsterdamiin 13.9.2023 | 7 yötä

Aloita risteily Frankfurtista ja ihaile Main- ja Reinjoen kauneutta. Tutustu viehättäviin kaupunkeihin, Nijmegeniin, Gorinchemin linnoituskaupunkiin ja Dordrechtiin.

alk. 2 165 €/hlö.

Tutustu ja varaa

 

Rüdesheim viiniviljelys Saksa Reinjoki

Reinjoen risteily Alankomaista Sveitsiin 20.9.2023 | 7 yötä

Nouse Oma laiva -risteilylle Amsterdamin lentokentällä ja seuraa Reinjoen kulkua Alankomaista Sveitsiin. Vieraile matkan varrella esimerkiksi Strasbourgissa, Baselissa ja Zürichissä.

alk. 2 045 €/hlö.

Tutustu ja varaa

 

Eiffel torni ja Seine joki Pariisi Ranska

Seinejoen risteily 30.9.2023 | 7 yötä

Risteile Seinejoella Pariisista Normandian rannikolle ja takaisin. Nauti Pariisin tunnelmasta, Versailles’n loistosta ja Normandian rannikon kauneudesta. Koe myös Rouenin historiallinen keskusta, Monet’n puutarha Givernyssä ja Honfleurin idyllinen satama.

  • Tällä risteilyllä luennoitsijavieraana Helena Petäistö

alk. 2 095 €/hlö.

Tutustu ja varaa

 

Yeleiskuva 2 Majestic ©KatarinaLine

Saarihyppelyä Adrianmerellä 30.9. tai 7.10.2023 | 7 yötä

Koe Kroatian komeimmat kaupungit ja upeimmat saaret! Syksyn ihana risteily vie Dalmatian rannikon houkuttelevimpiin kohteisiin; historiallisiin kaupunkeihin ja turkoosin meren hellimille saarille, joissa viljellään viiniä, oliiveja ja laventelia.

alk. 1 895 €/hlö.

Lähtö 30.9. tutustu ja varaa

Lähtö 7.10. tutustu ja varaa

 

Varaa nyt ja lähde syksyllä nauttimaan Euroopan joista ja meristä!

 

Kaikki matkat löydät matkakalenteristamme.