Alkuvuoden ja kevään 2023 ROPAX-risteilyt Saksaan julkaistu

Lyypekkiin, Hampuriin, Berliiniin tai ihanan idyllisiin saksalaisiin pikkukaupunkeihin. ROPAX- isteily on mukava ja kiireetön lomamatka monipuoliseen Saksaan.

Matkustaminen maata pitkin Saksaan on verraton vaihtoehto lähteä Keski-Eurooppaan. Finnlinesin Star-luokan Ropax-laivat ovat rahtiliikenteen kivijalka Suomen ja Saksan välillä. Siinä samalla pääsevät matkustajat mukaan vaivattomasti Keski-Eurooppaanja takaisin.

Jo pelkkä ajatus tarveliikenteen ja lomamatkustamisen symbioosista on kiinnostava. Finnlines on laivoillaan tehnyt tämän vastuullisenja kaikin puolin järkevän matkustusmuodon tutuksi vuodesta 2008 lähtien. Oletko jo kokenut?

Monelle Finnlinesin laiva merkitsee automatkaa Saksaan, mutta matkan Saksaan voi tehdä mainiosti myös ilman omaa autoa! Vuonna 2014 syntyivät innovatiivisen pohdinnan tuloksena ohjelmalliset ja opastetut Ropax risteilyt Saksaan, joiden johtava ajatus on mahdollistaa matka Saksaan maata pitkin matkustaen – laivalla Itämeren ylittäen ja perill äSaksassa opastettuna eri kohteisiin tutustuen. Nämä Ropax-risteilyt ovat juurtuneet jo olennaiseksi osaksi Kristinan ympärivuotista yhteismatkatarjontaa. Ison laivan varsin pieni matkustajakapasiteetti tekee tästä laivamatkasta levollisen, se vie ajatukset suurten merien laivaliikenteeseen, ja tarjoilee mukavaa reissuromantiikkaakin.

Olemme julkaiseet nyt mielenkiintoisen kattauksen ROPAX-risteilyjä heti tulevan vuoden alkuun. Mukana on vanhoja tuttuja teemoja, mutta myös uutuuksia:

 

Tutustu tästä koko kevään ROPAX-matkojen tarjontaan