Kevään ja kesän 2021 matkat nyt varattavissa

Terveisiä Kotkan Kirkkokadulta – meillä on mukavaa kerrottavaa!

Vaikka ulkomaan matkustaminen on vielä pysähdyksissä, vuoden 2021 matkojen suunnitelmat ovat edenneet vauhdikkaasti.

Kristina – risteilylomien kevään ja kesän 2021 laaja ohjelmisto on nyt julkaistu ja varattavissa elokuun lopulle saakka! Olemme valmistaneet monipuolisen kattauksen Euroopan Jokiristeilyjä, Ropax-risteilyjä Saksaan ja Ruotsiin sekä helmiä Välimeren risteilyiltä. Kannattaa tutustua ja varata, sillä nyt on vielä valinnan varaa ja varauksille erityisen hyvät muutos- ja peruutusehdot.

 

Euroopan jokiristeilyt kevät ja kesä 2021

Välimeren risteilyt kevät ja kesä 2021

ROPAX -risteilyt Saksaan ja Ruotsiin kevät ja kesä 2021

 

tutustu matkakalenteriin

Joustavat muutos- ja peruutusehdot

Kristina Cruises joustavat peruutusehdot

Koronapandemia on pitkittynyt ja tulevien lomasuunnitelmien lukkoon lyöminen voi tässä vaiheessa tuntua epävarmalta. Aina kannattaa kuitenkin haaveilla ja myös tehdä päätöksiä tulevaan. Kun teet varauksen nyt, sinulla on jotain mitä odottaa. Olemme helpottaneet päätöstäsi ja muuttaneet erityisehtoja joustavammaksi.

Voit nyt suunnitelmiesi muuttuessa peruuttaa tai muuttaa matka-ajankohtaa kuluitta vielä 31 vrk ennen lähtöpäivää.

Lue lisää

 

Vastuullisesti matkalle

Hyvinvoinnistasi huolehtiminen vastuullisesti koko matkakokemuksen ajan on meille ensisijaisen tärkeää. Matkanjohtajamme ovat tottuneita toimimaan poikkeustilanteissa. He ovat käytettävissä koko matkan ajan myös tilanteissa, joissa ilmenee hyvinvointiin liittyvä haaste. Huolehdimme, että saat tarvitsemasi avun.

Lue lisää