Tänään on Yrittäjän päivä. Onnittelut kaikille yrittäjille – Suomi tarvitsee meitä kaikkia!

Ilmoilla on nyt kummastelua ja ihmettelyä, mitä ympärillämme tapahtuu. Tosiasia kuitenkin on se, että meidän jokaisen ”rinnalle kulkemaan” on ilmaantunut sellainen pikkuinen ”vahvemman puoleinen peluri”, josta emme niinkään välittäisi, mutta siinä se on. Ja me jatkamme nyt taivaltamme eteenpäin – yhteisymmärryksessä ja sopeutuen.

Se, että elämme nyt tällaisessa toimintaympäristössä velvoittaa ja edellyttää meiltä yrittäjiltä tavanomaista enemmän rohkeutta, uskoa omaan tekemiseen ja uudenlaisten toimintatapojen ja innovaatioiden luomista. Vain olemalla hereillä, sopeutumalla ympäristön muutokseen ja löytämällä kauaskantoisia ratkaisuja voi yritys menestyä tulevaisuudessakin. Kristinan kotipesässä, Kotkan Kirkkokadulla, on ideoitu, puntaroitu ja työstetty asioita ja suunnitelmia siten, että olemme valmiit uuden normaalin mukaiseen ulkomaan matkustamiseen, kun sen aika on.

Suomi on löytynyt uudella tavalla

Ketteränä ja monessa liemessä keitettynä perheyrityksenä tartuimme tässä uudessa tilanteessa rivakasti toimeen ja olemme tuottaneet loppukesän ja alkusyksyn aikana matkoja, jotka voidaan toteuttaa nykyolosuhteiden sallimissa rajoissa. Kun ulkomaille ei toistaiseksi lomalle lähdetä, niin olemme esitelleet asiakkaillemme hienoa kotimaatamme vähän erilaisesta kulmasta. Näiden matkojen luominen, niihin kohdistunut kiinnostus ja erityisesti hienot palautteet vahvistavat päätöstämme, että Kristina® matkatarjontaan tulee sisältymään jatkossa laajemminkin elämyksellisiä lomamatkoja kotimaassa. Lisää seuraa jo loppuvuonna 2020 – mutta erityisesti vuonna 2021. Malttakaa vielä hetki, sillä hyvää kannattaa odottaa.

Niin, Yrittäjän päivä.  Päivä muiden joukossa? Ehkä ei sittenkään.

Yrittäjä tarvitsee asiakkaansa, henkilökuntansa ja yhteistyökumppaninsa, jotta yritys voi toimia ja menestyy. Nostetaan lakkia tai kohotetaan tänään malja ihan kaikille tämän yhteistyön osapuolille ja tehdään yhdessä Suomesta entistäkin parempi paikka elää – ja yrittää.

Yrittäjän päivä 5.9.2020

 

Tulevaisuuteen luottaen,

Mikko Partanen ja Anu Markkanen
Perheyrittäjät
Kristina Cruises

Mikko Partanen ja Anu Markkanen Kristina Cruises

 

 

 

 

 

 

 

 

Oletko lukenut jo yrityksemme tarinan?

Kristina Cruisesin seitsemän ensimmäistä vuosikymmentä

Vuonna 1953 kymmenen minuutin matkalla Mussalosta Kotkansaareen tuskin kukaan pohti mahdollisuutta lähteä 2020-luvulla Partasten perheyrityksen järjestämälle risteilylle Välimerelle, Karibialle tai vaikkapa Mekong-joelle. Mutta tuolloinkin laivalla olijat viihtyivät ja tunsivat, että heistä pidetään hyvää huolta…

 

Lue lisää ja tilaa tarinakirjanen