Matkustaminen mahdollistuu – vihdoinkin

Asettuminen uuteen normaaliin on alkanut. Se koskee yhtälailla niin kotoista arkeamme Suomessa kuin ulkomaille matkustusta.

Rajoitusten höllentyessä avautuu vähitellen matkustaminen Euroopan maihin. Näistä ensimmäisten joukossa on epidemian hyvin kurissa pitänyt Saksa. Finnlinesin laivat ovat liikennöineet koko kuluvan vuoden ajan säännöllisesti Suomen ja Saksan väliä ja varmistaneet sillä elintärkeän tavaraliikenteen. Nyt mahdollistuu laivaannousu myös lomamatkustajille – ja ROPAX-risteilyjen jatkamiselle.

Joulutunnelmissa aloitetaan ja musiikkiteemoilla jatketaan

Uuden ajan ensimmäinen ROPAX-risteily on suunnitelmissa marraskuussa, jolloin on pikkujoulun aika. Joulukuussa suunnataan joulutoreille ja joulunpyhien perinteiselle risteilylle. Tammi-maaliskuulle 2021 olemme valmistaneet useamman sisältörikkaan teemamatkan mm. erilaisten musiikkiteemojen siivittämiä.

Tutustu juuri julkaistuihin kevään 2021 matkoihin!

Toteutamme matkat vastuullisesti, ohjeiden mukaisia käytäntöjä noudattaen. Vaikka uusia käytäntöjä myös matkustuksessa on varmasti totuteltavaksi, ne kaikki ovat meidän yhteiseksi eduksi ja matkailun jatkumiseksi.

Pikkujouluristeily Saksaan – pikkukaupunkien helmiä 17.11.2020

Hehkuviiniä ruoka ja juoma WRCTravemünde – Reinstorf – Höhbeck – Uelzen – Lüneburg – Basthorst – Hamfelde Travemünde

alk. 745 eur / hlö, 5 yötä

Lähde hengähtämään Itämerelle ja aistimaan Saksan kutsuvaa joulunalustunnelmaa. Luvassa on herkullista ruokaa ja hyvää musiikkia, kauniita hansakaupunkeja ja mukavaa jouluista ohjelmaa. Tuttuun tapaan ohjelmassa jälleen uusia vierailukohteita Saksassa. Tämä matka on elämyksellinen avaus jouluaikaan!

Tutustu ja varaa tästä

Perinteinen jouluristeily Saksaan 21.12.2020

Lyypekki Saksa WRCTravemünde – Hampuri/Lyypekki – Kiel – Travemünde

alk. 695 eur / hlö, 5 yötä

Koe ihanan stressitön joulu Saksassa ja Itämeren aalloilla. Saat tutustua saksalaisiin jouluperinteisiin, aistia joulutorien lumoavaa tunnelmaa sekä viihtyä laivan herkkupöytien ja hyväntuulisen ohjelman parissa. Majoittuminen mukavasti koko matkan ajan Finnlinesin laivassa. Tänä jouluna kaikki on tehty ja mietitty valmiiksi, joten voit keskittyä vain nauttimaan!

 

Tutustu ja varaa tästä

Elbphilharmonian konsertti ja taide-elämysten Hampuri 29.1.2021

Elbphilharmonie Hampuri Saksa WRC

Travemünde – Hampuri – Lyypekki

alk. 775 eur / hlö, 5 yötä

Taita talven selkä hurmaavassa Hampurissa ja Itämerellä risteillen. Saat nauttia upeista taide- ja musiikkielämyksistä, hyvästä ruoasta ja viihdyttävästä ajanvietteestä. Rentouttavien risteilypäivien lisäksi vietät kaksi päivää tutustuen Hampuriin, jossa matkan kruunaa klassisen musiikin ilta mahtavassa konserttitalossa.

Tutustu ja varaa tästä

Ystävänpäivä- & Kristina Cruises -synttäriristeily Saksaan 11.2.2021

Warnemunde kalastaja aluksia talvella Saksa WRCTravemünde – Rostock – Ribnitz – Rövershagen – Rostock – Warnemünde – Lyypekki – Travemünde

alk. 765 eur / hlö, 5 yötä

Mikään ei piristä niin kuin hyväntuulinen risteily – lähde viettämään ystävänpäivää ja Kristina Cruisesin synttäreitä Itämerelle ja Pohjois-Saksaan herkullisen ruoan, mukaansatempaavan musiikin ja ohjelman merkeissä. Risteilyosuuksien välissä vietät kaksi päivää maissa, Rostockin sydämessä majoittuen.

 

Tutustu ja varaa tästä

Swing musiikkiristeily Saksaan 22.3.2021

Wintergarten Berliin Variete 20 20 Kunstler c CarolinSaage WRC
Kuva: Carolin Saage

Travemünde – Spornitz – Meyenburg – Berliini – Schwerin – Travemünde

alk. 765 eur / hlö, 5 yötä

Svengaavaa jazzia ja Berliinin perinteikäs varieteeshow – nyt on aika tempautua musiikin ja tanssin vietäväksi iloisen vallattoman, kultaisen 1920-luvun hengessä! Laivalla on luvassa mukaansatempaavia konsertteja ja muuta musiikkipitoista ohjelmaa. Merellä oloon tuovat vaihtelua antoisat päivät Saksan kiehtovassa pääkaupungissa.

 

Tutustu ja varaa tästä

 

Tervetuloa Kristinan matkaan!