Mullistavia tapahtumia – uusia palveluaikoja – ja lämpimiä kiitoksia!

Kuka olisi uskonut vielä maaliskuun alussa, millainen myllerrys meille kaikille tuleekaan syliin. Ennalta arvaamattomat tapahtumat pysähdyttävät ja laittavat pohtimaan asioita uudesta kulmasta. Tämä pandemia on nyt osa arkea, sen kanssa eletään ja siihen sopeudutaan. Tärkeää on toimia yhdessä, toinen toistamme huomioiden ja tärkeitä ohjeita noudattaen.

Kaikki maaliskuun matkoillamme olleet asiakkaamme ovat kotiutuneet ja Kristina® risteilylomat on peruttu lähtöpäivälle 30.4.2020 asti. Seuraamme tilannetta ja arvioimme toukokuun matkojen osalta peruutustarpeen seuraavan kerran 27.3.2020.

Tässä poikkeavassa tilanteessa toimistomme henkilökunta on siirtynyt valtioneuvoston ohjeistuksen ja suosituksen mukaisesti etätyöskentelyyn ja asiakaspalvelumme Kotkan Kirkkokadulla on toistaiseksi suljettu. Palvelemme teitä 23.3.2020 alkaen supistetuin palveluajoin maanantaista torstaihin klo 10 – 14 puhelimitse ja chat palvelun kautta. Sähköposteja käsittelemme arkipäivinä myös muina aikoina, mutta tavanomaista pienemmällä henkilöstömäärällä.

Kiitos hyvät asiakkaamme hyvästä yhteistyöstä ja kärsivällisyydestä peruuntuneiden matkavarausten käsittelyssä. Asiakaspalvelumme ei ole päässyt ruuhkautumaan ja henkilöstömme on saanut huolella käsitellä varauksenne muutokset toiveittenne mukaan. Iloksemme olemme saneet siirtää paljon varauksia myöhäisempään matka-ajankohtaan. Kiitos myös lukuisista kannustus- ja myötäelämisen viesteistä, jota olemme saaneet. Ne ovat lämmittäneet mieltä suuresti ja kantaneet eteenpäin näinä haastavina päivinä!

Nyt tehdään mitä tässä ennennäkemättömässä maailmantilanteessa pitää tehdä, mutta katseet käännetään vahvasti parempaan huomiseen luottaen jo kohti loppukesää ja syksyä. Luvassa on mm. upea jokiristeilysarja Tonavalla uudistetulla m/s Swiss Diamond laivalla ja monia kiehtovia risteilyreittejä Välimerellä.  Valmistelemme aivan normaaliin tapaan tulevia matkoja ja pian pääsemme julkaisemaan ohjelmistoamme keväälle 2021. Matkailu ja matkustaminen kyllä jatkuu, kun epidemia-aalto on ohi. Olethan mukana?

Lämpimin terveisin,

Mikko Partanen ja Anu Markkanen
Perheyrittäjät Kotkasta