Koronavirusepidemian vaikutus Kristina® risteilylomien toteuttamiseen

Päivitetty 25.8.2020. Sivua päivitetään tarvittaessa.

Kaikki Kristina®-risteilylomat ulkomaille aikavälillä 16.3 – 30.9.2020 on peruttu.
Toteutamme elokuusta alkaen matkapaketteja kotimaassa.

Olemme yhteydessä peruuntuneiden risteilyjen asiakkaisiin henkilökohtaisesti.

Seuraamme tarkasti yleistä tilannetta sekä varustamojen ja lentoyhtiöiden peruutusilmoituksia.
Tiedotamme muista mahdollisista peruutettavista lähdöistä ajallaan.

Kristina Cruises on maksanut peruuntuneiden  lähtöjen osalta kaikki asiakkaiden pyytämät palautukset.

Olemme erittäin kiitollisia siitä, että lukuisat peruuntuneiden matkojen asiakkaistamme siirsivät matkavarauksena myöhempään ajankohtaan.

___________________________________

Suosittelemme seuraamaan myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiedottamista nyt vallitsevan epidemian esiintymisestä sekä ohjeistuksia tartuntojen torjumiseksi.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Ulkoministeriön matkustustiedotteet

Kristina Cruises matkaehdot

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Kristina Cruises on huolehtinut matkojen turvallisuus- ja hygieniaohjeista?

Kristina® risteilylomien loppuvuoden 2020 suunnitelmat ovat tarkentuneet kuluneiden viikkojen aikana. Lentoyhtiöt ovat päivittäneet lentotarjontaansa, varustamot ovat karsineet ja muokanneet laivojen liikennesuunnitelmiaan. Tämä on tarkoittanut myös sitä, että matkatarjonta loppuvuodelle on merkittävästi supistunut ja muokkautunut. Ensimmäiset Kristina®-risteilylomat on tarkoitus toteuttaa elokuussa.

Hyvinvoinnistasi huolehtiminen vastuullisesti koko matkakokemuksen ajan on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme koostaneet Vastuullisesti matkalle -sivulle ohjeistuksia ja käytäntöjä, joilla pyritään varmistamaan mahdollisimman sujuva matkanteko.

Vastuullisesti matkalle

Uskallanko varata tulevia matkoja?

Ymmärrämme, että tämän hetkinen tilanne huolettaa kaikkia matkojaan suunnittelevia. Jatkamme tulevien matkojen operointia normaalisti ja matkoja voi siltä osin varata entiseen tapaan. Jos matkakohteisiin tulee muutoksia tai tilanne muutoin muuttuu, informoimme aina matkan varanneita erikseen.

Voinko perua matkan ilman peruutuskuluja?

Matkan peruuttaminen ilman peruutuskuluja on mahdollista matkakohteessa olevien väistämättömien ja poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi. Kristina Cruises noudattaa näissä tilanteissa ulkoministeriön matkustustiedotteita ja THL:n ohjeita. Jos ulkoministeriö kehoittaa välttämään matkustamista johonkin tietylle alueelle, minne matka on suuntaamassa, sinulla on oikeus kuluttomaan peruutukseen. Tarkastelemme tällä hetkellä oikeutta kuluttomaan peruutukseen noin kuukauden päässä oleviin matkoihin. Muissa tilanteissa noudatamme peruutusehtojamme.

Missä tilanteessa Kristina Cruises peruu matkan?

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin matkan varanneisiin. Seuraamme tarkasti yleistä tilannetta sekä varustamojen ja lentoyhtiöiden peruutusilmoituksia. Tiedotamme muista mahdollisista peruutettavista lähdöistä ajallaan viimeistään 1 kk ennen lähtöpäivää.

Kenen kanssa voin keskustella varauksestani?

Pyrimme tällä sivulla antamaan vastauksen mahdollisimman moneen sinua askarruttavaan kysymykseen. Jos haluat keskustella tulevasta matkasta, voit soittaa myyntitoimistoomme ma – to klo 10 – 14. p. +358521144.