Koronavirusepidemian vaikutus Kristina® risteilylomien toteuttamiseen

Päivitetty 8.4.2020

Kaikki Kristina®-risteilylomat aikavälillä 16.3 – 31.5.2020 on peruttu.

Olemme yhteydessä näiden risteilyjen asiakkaisiin henkilökohtaisesti.

Seuraamme tarkasti yleistä tilannetta sekä varustamojen ja lentoyhtiöiden peruutusilmoituksia.
Tiedotamme muista mahdollisista peruutettavista lähdöistä ajallaan.

 

Kristina Cruises on maksanut peruuntuneiden lähtöjen osalta 5.5.2020 lähtöön asti kaikki asiakkaiden pyytämät palautukset. Loput toukokuun lähtöjen palautukset maksetaan viimeistään pääsiäisen jälkeisellä viikolla.

Olemme erittäin kiitollisia siitä, että lukuisat peruuntuneiden matkojen asiakkaistamme siirsivät matkavarauksena myöhempään ajankohtaan.

___________________________________

Suosittelemme seuraamaan myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiedottamista nyt vallitsevan epidemian esiintymisestä sekä ohjeistuksia tartuntojen torjumiseksi.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Ulkoministeriön matkustustiedotteet

Kristina Cruises matkaehdot

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Uskallanko varata tulevia matkoja?

Ymmärrämme, että tämän hetkinen tilanne huolettaa kaikkia matkojaan suunnittelevia. Jatkamme tulevien matkojen operointia normaalisti ja matkoja voi siltä osin varata entiseen tapaan. Jos matkakohteisiin tulee muutoksia tai tilanne muutoin muuttuu, informoimme aina matkan varanneita erikseen.

Voinko perua matkan ilman peruutuskuluja?

Kaikki Kristina Cruisesin järjestämät matkat toukokuun loppuun asti on peruttu. Olemme jokaiseen varanneeseen henkilökohtaisesti yhteydessä. Matkan peruuttaminen ilman peruutuskuluja on mahdollista matkakohteessa olevien väistämättömien ja poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi. Kristina Cruises noudattaa näissä tilanteissa ulkoministeriön matkustustiedotteita ja THL:n ohjeita. Jos ulkoministeriö kehoittaa välttämään matkustamista johonkin tietylle alueelle, minne matka on suuntaamassa, sinulla on oikeus kuluttomaan peruutukseen. Tarkastelemme tällä hetkellä oikeutta kuluttomaan peruutukseen noin kuukauden päässä oleviin matkoihin. Muissa tilanteissa noudatamme peruutusehtojamme.

Missä tilanteessa Kristina Cruises peruu matkan?

Tällä hetkellä kaikki maaliskuun, huhtikuun ja toukokuun matkat on peruttu. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin matkan varanneisiin. Seuraamme tarkasti yleistä tilannetta sekä varustamojen ja lentoyhtiöiden peruutusilmoituksia. Tiedotamme muista mahdollisista peruutettavista lähdöistä ajallaan.

Kenen kanssa voin keskustella varauksestani?

Pyrimme tällä sivulla antamaan vastauksen mahdollisimman moneen sinua askarruttavaan kysymykseen. Jos haluat keskustella tulevasta matkasta, voit soittaa myyntitoimistoomme ma – to klo 10 – 14. p. +358521144.