Koronavirusepidemian vaikutus Kristinan risteilylomien toteuttamiseen

Päivitetty 26.5.2021. Sivua päivitetään tarvittaessa.

Kaikki Kristinan matkat ulkomaille aikavälillä 16.3.2020 – 30.6.2021 on peruttu.

Olemme yhteydessä peruuntuneiden matkojen asiakkaisiin henkilökohtaisesti.

Seuraamme tarkasti yleistä tilannetta sekä varustamojen ja lentoyhtiöiden peruutusilmoituksia.
Tiedotamme muista mahdollisista peruutettavista lähdöistä ajallaan.

Kristina Cruises on maksanut peruuntuneiden  lähtöjen osalta kaikki asiakkaiden pyytämät palautukset.

Olemme erittäin kiitollisia siitä, että lukuisat peruuntuneiden matkojen asiakkaistamme siirsivät matkavarauksena myöhempään ajankohtaan.

___________________________________

Suosittelemme seuraamaan myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiedottamista nyt vallitsevan epidemian esiintymisestä sekä ohjeistuksia tartuntojen torjumiseksi.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Ulkoministeriön matkustustiedotteet

Kristina Cruises matkaehdot

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Kristina on huolehtinut matkojen turvallisuus- ja hygieniaohjeista?

Hyvinvoinnistasi huolehtiminen vastuullisesti koko matkakokemuksen ajan on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme koostaneet Vastuullisesti matkalle -sivulle ohjeistuksia ja käytäntöjä, joilla pyritään varmistamaan mahdollisimman sujuva matkanteko.

Vastuullisesti matkalle

Uskallanko varata tulevia matkoja?

Koronapandemia on pitkittynyt ja tulevien lomasuunnitelmien lukkoon lyöminen voi tässä vaiheessa tuntua epävarmalta. Aina kannattaa kuitenkin haaveilla ja myös tehdä päätöksiä tulevaan. Kun teet varauksen nyt, sinulla on jotain mitä odottaa. Olemme helpottaneet päätöstäsi ja muuttaneet erityisehtoja joustavammaksi.

Voit nyt suunnitelmiesi muuttuessa peruuttaa tai muuttaa matka-ajankohtaa kuluitta vielä 31 vrk ennen lähtöpäivää. Nämä päivitetyt erityisehdot koskevat kaikkia 1.10.2020 alkaen tehtyjä uusia varauksia (pl. Kristina® Löytöretket.

Tiesithän, jos me matkanjärjestäjänä joudumme peruuttamaan matkan esim. viranomaismääräysten takia, voit kuluitta siirtää varauksesi toiseen ajankohtaan tai palautamme maksamasi maksut täysimääräisenä takaisin. Kaikki Kristina Cruisesin matkat on suojattu Kuluttajaviraston vakuudella.

Lue lisää

Onko jo julkaistujen matkojen aikatauluihin tulossa muutoksia?

Tilanne elää koko ajan hieman. Lentoyhtiöt tekevät muutoksia aikatauluissa ja lentokapasiteeteissa. Myös laivayhtiöt ja hotellit joutuvat sopeuttamaan toimintaansa merkittävästi. Tämä tarkoittaa sitä, että tuleviin matkoihin voi tulla selviä muutoksia lentoaikatauluihin, risteilyaikatauluihin ja laivoihin, joilla matkoja aiotaan toteuttaa. Kristina seuraa tilannetta tarkasti ja ilmoittaa muutoksista riittävän ajoissa ennen matkan ajankohtaa.

Voinko perua matkan ilman peruutuskuluja?

Matkan peruuttaminen ilman peruutuskuluja on mahdollista matkakohteessa olevien väistämättömien ja poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi. Kristina noudattaa näissä tilanteissa ulkoministeriön matkustustiedotteita ja THL:n ohjeita. Jos ulkoministeriö kehoittaa välttämään matkustamista johonkin tietylle alueelle, minne matka on suuntaamassa, sinulla on oikeus kuluttomaan peruutukseen. Tarkastelemme tällä hetkellä oikeutta kuluttomaan peruutukseen noin kuukauden päässä oleviin matkoihin. Muissa tilanteissa noudatamme peruutusehtojamme.

Missä tilanteessa Kristina peruu matkan?

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin matkan varanneisiin. Seuraamme tarkasti yleistä tilannetta sekä varustamojen ja lentoyhtiöiden peruutusilmoituksia. Tiedotamme muista mahdollisista peruutettavista lähdöistä ajallaan viimeistään 1 kk ennen lähtöpäivää.

Kenen kanssa voin keskustella varauksestani?

Pyrimme tällä sivulla antamaan vastauksen mahdollisimman moneen sinua askarruttavaan kysymykseen. Jos haluat keskustella tulevasta matkasta, voit soittaa myyntitoimistoomme ma – pe klo 10 – 14. p. +358521144.