Kristina Cruises valittiin vuoden matkanjärjestäjäksi

Suomen matkatoimistoalan 4.10. järjestämässä Finnish Travel Galassa palkittiin suosituimpia ja ansioituneita, matkailuyrityksiä, -kohteita ja -toimijoita. Lähes 400 kotimaista ja kansainvälistä matkailualan ammattilaista juhli gaalaa Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Kristina Cruises oy palkittiin vuoden 2019 matkatoimistona / matkanjärjestäjänä.

Yleisön ja palkintoraadin perustelut:

”Suomalainen perheyhtiö, jonka laaja risteilytarjonta tarjoaa jokaiselle jotakin. Yksilöllinen, ystävällinen, luotettava ja ammattitaitoinen palvelu niin myyntitoimistossa kuin matkan aikana nousevat esiin matkustajien arvioissa, ja erityistä kiitosta annetaan suomalaisen asiakkaan ja hänen vaatimustensa tuntemisesta. Perinteikäs toimija, joka oivaltaa ajan muutokset ja uudistaa toimintaansa vastaamaan muuttuvaa maailmaa.”

Tämän arvostetun palkinnon saajan valitsivat ennen kaikkea matkustavat suomalaiset. Gaalan palkintoraadin laadulliset arvioinnit yhdistettiin yleisöääniin voittajan valitsemiseksi.

– Kristina Cruisesin tarjoaman matkakokemuksen takana on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tämän lisäksi matkanjärjestäjä ei pärjäisi ilman saumatonta yhteistyötä eri yhteistyökumppaneidensa kanssa. Olette olleet toteuttamassa asiakkaillemme upeita, unohtumattomia Kristina®-ristielylomia, joita halutaan kokea yhä uudelleen. Haluammekin esittää mitä lämpimimmät kiitoksemme kaikille yhteistyökumppaneillemme, kertoi palkinnon vastaanottanut Kristina Cruisesin toimitusjohtaja Mikko Partanen.

Kolmatta kertaa järjestetyn Finnish Travel Galan tavoitteena on tuoda esiin matkailualan merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa niin elämysten tuottajana, työllistäjänä kuin talouden edistäjänä kuin työkseen matkustavien arjen helpottajana. Matkailuteollisuus on merkittävät toimiala suomessa 2,6 % suoralla bkt-osuudellaan.

Finnish Travel Galasta: www.finnishtravelgala.fi

 

Lisätietoja
Mikko Partanen, toimitusjohtaja, merikapteeni
Kristina Cruises Oy
puh. 050 339 3500
mikko.partanen@kristinacruises.com

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellä on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima. Kristina Cruises järjestää vuodessa yli 150 räätälöityä, yksilöllistä risteilylomaa eri puolille Eurooppaa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, kaikkiaan yli 50 maahan yli 30 eri laivalla. Yritys palvelee vuosittain tuhansia risteilymatkustajia, jotka lomailevat Kristina-risteilyillä runsaat 25 000 vuorokautta vuodessa.  www.kristinacruises.com

 

Kuva: Finnish Travel Gala 2019 (SMAL) Henri Juvonen for HRG M&E
Kristina Cruisesin palkinnon vastaanottivat  Mikko Partanen, Antti Partanen, Ritva Partanen & Birthe Suni