Tervetuloa m/s Gérard Schmitterille!

Print the page

Gerard Schmitter_yleis

 

Tyylikäs, vuonna 2012 rakennettu m/s Gérard Schmitter risteilee Reinjoella. Laivalla on pituutta 110 metriä ja 88 ulkohytissä majoittuu 164 matkustajaa. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Keskimmäisellä kannella sijaitsee laivan ravintolasali, vastaanottotiski sekä Lounge-Bar. Yläkannen peräosassa sijaitsee lisäksi pienempi lounge-bar, josta on käynti myös ulos. Tilava aurinkokansi on varusteltu kansituolein. Laivalla on myös pieni matkamuistomyymälä. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Gerard Schmitter_lounge bar Gerard Schmitter_ravintola (2) Gerard Schmitter_lounge Gerard Schmitter_lounge (2)

Majoitus

M/S Gérard Schimitterin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Alimman kannen hytit valoventtiileillä, keskimmäisen ja ylimmän kannen hytit panoraamaikkunoin. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Gerard Schmitter_hytti (2) Gerard Schmitter_hytti Gerard_Schmitter_hytti 3 kansi

Laivakartta ja tekniset tiedot

Gerard_schimtter kansikartta

Rakennettu: 2012
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 230V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
176
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
88 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X