Talvilomakausi 2023 — nämä eivät jätä kylmäksi

Saatat juuri miettiä, että minne matkustaisit talvella 2023. Kenties ajatuksissasi pyörii kysymyksiä, kuten: missä on lämmintä talvilomalla, mistä löydän uutta nähtävää ja uusia elämyksiä tai mistä löytyisi valkoisimmat hiekkarannat?

Meidän valikoimastamme löydät sekä uutuuskohteita että toivottuja klassikoita. Voit lähteä kanssamme yhteismatkalle Atlantin yli Karibialle ja latinalaiseen Amerikkaan, jossa lämpöä riittää! Tai mikset lähtisi ihailemaan faaraoiden aikaisia pyramideja Punaisellemerelle.

Tutustu talviloman matkoihin verkkosivuillamme

Itämaiden aarteita Punaisenmeren risteilyllä

Petran kiveenhakattu rauniokaupunki Jordaniassa

Matkavalikoimamme uutuutena viemme sinut tutustumaan itämaiden aarteisiin! Tällä matkalla pääset syventymään tuhansia vuosia vanhaan historiaan ja kävelemään aikalaisten jalanjäljissä. 

Punaisenmeren risteilyllämme tutustutamme sinut Egyptin ja Jordanian upeisiin kohteisiin sekä Kairoon! Pääset kokemaan muun muassa faaraoiden ajan ihmeitä, kuten Gizan pyramidit ja Sfinksin. Matkan kohokohtiin lukeutuu Wadi Rumin aavikkosafari sekä käynti Petran rauniokaupungissa. Lisäksi pääset tekemään löytöjä Kairon basaarikujilla, joissa voit ostosten lomassa aistia itämaista tunnelmaa. 

Risteilemme Punaisellamerellä 200 matkustajan aluksella, joten kokemus on intiimimpi! 

Kaamosta pakoon Karibialle

Karibian upeat hiekkarannat

Yhteismatkavalikoimastamme löytyy useita erilaisia ja pituisia lomia Karibian kuumaan aurinkoon. Haluatko tutkimaan mystisiä Maya kaupungin raunioita, snorklaamaan koralliriutalle tai ihailemaan viidakkoa köysiradan kyydistä? Sinulle sopisi Latinalaisen Amerikan kierros Karibialla –risteily.

Luvassa on reggae rytmejä, valkeita hiekkarantoja sekä omintakeista kulttuuria. Tällä risteilyllä aikaa jää myös upeilla valkoisilla rannoilla loikoiluun. Matkan päättää vierailu Kuuban pääkaupungissa Havannassa, jossa menneisyys ja nykyisyys yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla. Samanlaista rosoista, mutta kaunista, kaupunkia ei löydy maailmasta! 

Karibian saaret ovat erilaisia toisistaan. Jos haluat kokea ja tutustua saariin laajemmin, hyppää mukaan Itäisen Karibian risteilyllemme. Pääset kaiken kaikkiaan seitsemälle eri saarelle. Mukanamme tutustut myös hieman tuntemattomampiin ja koskemattomampiin saariin, kuten St. Vincentiin. Palmurantoja, turkoosia vettä ja vitivalkeaa hiekkaa sekä tietenkin trooppista lämpöä, tätä on Karibia! 

Oletko jo kuullut ABC-saarista? Risteilymme kuuluisille ABC-saarille alkaa Barbadokselta ja etenee Aruballe, Bonairelle & Curaçaolle, jotka kuuluvat Alankomaille. Voit ihastella väriloistoa niin vedenpinnan yläpuolella kuin allakin, sillä sekä talot että koralliriutta loistavat sateenkaaren väreissä. Matkaan sisältyy yhteensä kuusi eri Karibian saarta! 

Tutustu Karibian risteilyjen valikoimaamme ja valitse sinulle mieluisin matkaohjelma sekä reitti! 

Talvilomalla Kanarialle

Madeira hurmaa monipuolisuudellaan

Risteilyvalikoimassamme on useita erilaisia yhteismatkoja Kanariansaarille . Valitse sinulle sopivin matkustusajankohta ja kiehtovimmat kohteet. Kanariansaaret voivat yllättää positiivisesti! 

Saarilta löytyy sekä monimuotoisia maisemia että kiehtovia kohteita. Madeiralla pääset esimerkiksi ihailemaan jylhiä vuorenrinteitä ja tuoksuvia puutarhoja tai voit rauhassa istua nauttimaan viinilasillista Funchalin vanhassakaupungissa. Fuerteventuralla puolestaan ei voi kuin ihailla upeita rantahietikoita. Suurkaupungin sydämessä Las Palmasissa pääset etsimään tuliaisia kaupungin vanhoilta kujilta ja ostoskaduilta.

Esimerkiksi Kanariansaaret & Madeira -risteilyllä voit tutustua viiteen eri saareen, joista jokainen on omanlaisensa. Risteilyvalikoimassamme on myös matka, joka poikkeaa Kanariansaarten ja Madeiran lisäksi Marokkoon. Tutustu siihen tästä! Tällä matkalla pääset esimerkiksi tinkimään Aqadirin jättimäiseen soukkiin tuliaisten hinnasta. Voit löytää kotiin viemisiksi niin nahkatuotteita kuin erilaisia mausteita ja muita käsitöitä. 

 

Varaa ensi vuoden talvilomasi meiltä! Tutustu valikoimaan verkkosivuillamme!