Saksan ihanat joulutorit ja talvinen tunnelma – kätevästi kaupungista toiseen matkaten!

Nämä risteilyt ovat todellinen joulunystävän unelma! Kristinan kiehtovalla Ropax-yhteismatkalla teet jouluisen teemaretken Saksan kaupunkeihin aivan uudella tavalla. Täydellinen yhdistelmä kaupunkilomaa ja vaihtuvia merimaisemia.

 

Tarjolla on:

Pikkujouluristeily Saksaan marraskuun lopussa

 

Tunnelmallinen Joulutoriristeily, jossa nähdään esimerkiksi Wismar, Berliini ja Travemünde

 

Jouluristeily, jossa on mahdollisuus viettää joulun pyhät saksalaisesta joulutunnelmasta.

 

Jos kulttuuri, hyvä ruoka ja mielenkiintoiset historialliset kohteet ovat sinulle tärkeitä loman elementtejä, Ropax-risteily on vaivaton tapa saada ne kaikki! Kotimainen matkanjärjestäjä Kristina tarjoaa leppoisaa tunnelmaa ja helppoja siirtymiä kohteesta toiseen useamman yön mittaisella yhteismatkalla.

Ihania elämyksiä keskellä talvea

Ohjelmaa on tarjolla sekä päivisin matkakohteissa että siirtymien aikana laivan kannella: päivisin kaupunkikohteissa tutustutaan joulutoreihin ja siemaillaan höyryävää hehkuviiniä, iltaisin luvassa on illallinen ja kiinnostavaa ohjelmaa!

Merimatkat kuljetaan Finnlinesin STAR-luokan hyvätasoisilla matkustajarahtilaivoilla. Perillä Saksassa matkapakettiin sisältyvät siirtymät tasokkailla linja-autoilla, opastetut retket kohteissa ja majoitukset hotelleissa.

Tutustu tästä Ropax-risteilyihin ja varaa omasi!

 

“Erittäin onnistunut Bremen-Hamburg matka, kiitos oppaamme Sasun ja paikallisten opastuksista. Mukavaa, että jo nähdyistäkin kaupungeista löytyy uutta katsottavaa ja koettavaa. Laivamatka oli huippuhyvä”, luonnehtii yksi palautetta lähettänyt matkustaja.

 

Valitsitpa minkä tahansa Saksaan suuntautuvan retken, voit olla varma, että näet jotain aivan muuta kuin reittilennoista koostuvalla matkalla: rauhallinen ja aikuismainen tunnelma määrittää matkantekoasi.

 

Kaupungit ja kohteet on valittu huolella siten, että ne kiinnostavat kävijöitä ja tarjolla on monipuolisia kokemuksia ja mahdollisuus tehdä laadukkaita ostoksia. Opastetut retket ovat tasokkaan oppaan vetämiä, suomenkielisiä ja tahdiltaan sopivan leppoisia – nyt nautitaan elämyksestä!

Varaa ja ihastu!

Tutustu yhteismatkojen valikoimiin ja vaihtoehtoihin rauhassa, valitse oma suosikkisi ja tee varaus joko internetissä tai helposti suomenkieliseen puhelinpalveluun soittamalla! Laivoista löytyy erilaisiin tilanteisiin sopivia hyttejä, ja puhelinpalvelumme numerossa +358 52 1144 auttaa mielellään juuri oikean kokonaisuuden suunnittelussa.

 

Saksan ihana joulutunnelma odottaa sinua!