Pitkät risteilyt tarjoavat huikeita elämyksiä maailman äärissä

Pitkät risteilyt kaukomailla, eksoottisia ja unohtumattomia kohteita sekä lukuisia erilaisia kulttuureja – miksi toisinaan kannattaa lähteä pidemmälle matkalle ja mahdollisimman kauas?

Pitkät risteilyt voivat olla kestoltaan aina parista viikosta miltei kuukauteen – riippuen siitä, mihin päin maailmaa matka suuntautuu. Kaukomaille suuntautuvat matkat ovat useimmiten täydellinen yhdistelmä laivalla rentoutumista ja uusia, mielenkiintoisia kaupunkeja.

Pitkällä risteilyllä voit nähdä esimerkiksi Ho Chi Min Cityn Vietnamissa. Kuvassa kaupunki, jossa aasialaista rakennuskantaa, asfalttiteitä sekä vihreää puustoa.

Ho Chi Min city Vietnamissa voi olla yksi pitkän risteilyn kohteista

Miksi valita pitkä risteily?

Syitä valita pidempi kaukoristeily, on monia, mutta ennen kaikkea ne ovat kerran elämässä -kokemuksia ja unelmien toteutumista. Valmiiksi suunnitellulla risteilymatkalla pääsee sellaisiin paikkoihin, joihin ei muuten olisi mahdollista tai helppoa matkustaa. Pitkällä, kaukomaihin suuntautuvalla risteilyllä voi nähdä ja kokea monia sellaisia asioita, joita kotimaassa tai edes Euroopassa ei ole mahdollista kokea; eksoottisia luonnossa eläviä eläinlajeja, eri maanosien herkullisia ruokia sekä temppeleitä, metropoleja ja luonnon ihmeitä.

Pidemmillä risteilyllä on mahdollisuus tutustua useampaan eri maahan kerralla; Japanin risteilyllä voi vierailla Etelä-Koreassa, Etelä-Amerikan risteilyllä näkee Chilen, Uruguayn ja Argentiinan. Kaakkois-Aasiaan suuntautuvalla matkalla saa kokea tropiikin lämmön Vietnamissa, Indonesiassa ja Thaimaassa. Kristinan kaukomatkojen tarjonta vaihtelee vuosittain, mutta varmaa on, että jokaiselta risteilyltä saa ikimuistoisia kokemuksia.

Kun viettää matkallaan pari viikkoa tai kauemmin, on helpompaa ottaa rennosti. Matkoihin sisältyy usein meripäiviä, jolloin voi viettää aikaa laivalla – sen kummempia tekemättä. Laivoilla voi myös nauttia aktiviteeteista ja tehdä juuri niitä asioita, joista nauttii. Rennosti voi ottaa myös matkakohteissamme, sillä jokainen retki ja kohteesta toiseen siirtyminen on suunniteltu puolestasi. Opastetut retket ovat erinomainen tapa tutustua eri kulttuureihin ja saada kaikki olennainen tieto kohteista. Kohteisiin voi tutustua omatoimisestikin, mutta eniten informaatiota paikallisesta elämäntavasta ja nähtävyyksistä saat, kun osallistut yhteisille retkille. Kristinalla kaukoristeilyjen hintaan sisältyy lukuisia retkiä eri paikkoihin.

Pitkillä risteilyillämme sukellat eri maiden kulttuureihin. Kuvassa Mekongin sataman kaltaista aluetta, jossa veneitä. Veneet ovat täynnä hedelmiä ja muita ruoka-aineita.

Kaukoristeilyillämme sukellat eri maiden kulttuureihin

Pitkät risteilyt Suomesta – tapaa matkanjohtaja jo lentokentällä

Pitkälle risteilylle Suomesta lähtiessä tapaat Kristinan matkanjohtajan jo Helsinki-Vantaan lentokentällä. Matkanjohtajien tehtävänä on varmistaa, että matkanteko on helppoa ja mukavaa. Kaukomaille lähteminen ei siis ole vaikeaa, koska matkanjohtaja on mukana matkan alusta loppuun asti.

 

Kaipaatko elämyksiä ja eksoottisia kohteita, erilaisia kokemuksia ja uniikkeja matkoja? Houkutteleeko pidempi risteily maailmalla? Katso varattavissa olevat kaukoristeilymme täältä.