Ihastu Tonavan joenvarren kohteisiin jokiristeilyllä

Euroopan jokiverkosto kätkee sisäänsä upeita kohteita ja toinen toistaan mielenkiintoisempia nähtävyyksiä. Kanssamme pääset helposti ja vaivattomasti tutustumaan moneen eri maahan ja käyntikohteeseen. Jokiristeilyllämme joenrannan vaihtuvat maisemat upeine linnoineen, viiniviljelyksineen ja kylineen ovat jo itsessään kaunis näky.

Jokiristeilyillämme voit nautiskella ja ottaa rennosti, sillä kaikki on suunniteltu valmiiksi sinua varten. Risteilyt ovat rentoja ja matkapakettiin sisältyvät ateriat sekä suomeksi opastettuja retkiä, helppoa ja vaivatonta! Suurimmassa osassa Euroopan jokiristeilyistä laiva on käytössä vain meidän vieraitamme varten, joten pääset matkustamaan suomalaisten kanssamatkustajien kesken.

Valitse valikoimastamme sinulle sopivin matka ja varaa vaikka heti!

Risteilyelämyksiä ja upeita pääkaupunkeja

Belgradin linnoitus josta nakyma Tonavalle

Belgradin linnoitus josta nakyma Tonavalle

Tonava on Euroopan toiseksi pisin joki, joka alkaa Saksasta ja laskee Mustaanmereen. Se kulkee kuuden eri valtion ja neljän pääkaupungin läpi, kätkien rannoillensa mielenkiintoisia kohteita. Tästä syystä Tonava tarjoaa hienot puitteet risteilyille.

Eteläisen Tonavan jokiristeily kuljettaa sinut viiteen eri maahan ja tutustuttaa neljään upeaan pääkaupunkiin. Bussikierroksilla pääset ihailemaan kaupunkien tärkeimpiä nähtävyyksiä kuten Wienin Oopperataloa, Bratislavan komeita kirkkoja sekä Budapestin romanttisia siltoja. Kaupunkien loistelias arkkitehtuuri sekä hurmaava kahvilakulttuuri ovat kirsikkana kakun päällä! Pst… suussa sulava Sacherkakku maistuu parhaimmalta sen kotikaupungissa Wienissä!

Lue mitä mieltä matkabloggari oli Tonavan risteilystä vuonna 2019.

Joulutunnelmaa jokiristeilyllä

Wienin joulutori iltavalaistuksessa

Wienin joulutori iltavalaistuksessa

Oletko kenties nähnyt kuvia ja haaveillut Euroopan tunnelmallisista joulutoreista? Niin mekin, ja nyt pystymme tekemään unelmistasi totta! Lähde kanssamme tutustumaan Keski-Euroopan joulutunnelmiin. Myös risteilylaivalla joulumieli on korkealla ja pääset nautiskelemaan joulupöydän antimia.

Ilmassa on ripaus joulun taikaa! Joululaulut soivat ja jouluvalot sekä koristeet säihkyvät kaduilla. Joulumarkkinoilla paahdetut mantelit sekä hehkuviini tuoksuvat ilmassa ja kojuista löytyy upeita joulukoristeita sekä käsitöitä kotiin viemisiksi. Wienissä pääset esimerkiksi tutustumaan Freyungin joulutoriin, joka on järjestetty jo vuodesta 1772 lähtien.

Jouluristeilymme eivät kuitenkaan keskity pelkkiin joulutoreihin vaan pääset myös opastetuille kierroksille kaupunkien nähtävyyksiin. Tutustu jouluristeilyn matkaohjelmaan verkkosivuillamme.

Voit virittäytyä tunnelmaan jo marraskuussa järjestettävällä jokiristeilyllä tai juuri ennen joulua, jolloin jouluaattona pääset ihailemaan Budapestin maisemia. Valitse omasi verkkosivuiltamme!

Nähdään Tonavan jokiristeilyllä!