Euroopan vehreät jokimaisemat on helppo kokea Kristinan Jokiristeilyllä – rakastu vaikkapa Tonavan rantoihin

Kaukana lentokenttien hälystä ja pääkaupunkien huminasta avautuu kokonaan toisenlainen Eurooppa: omintakeinen, paikallisista ruuista ja tavoista koostuva, aito. Se toivottaa matkailijan tervetulleeksi tutustumaan omaan elämänmenoonsa – ja yksi parhaista tavoista kokea tämä toinen Eurooppa on Kristinan Jokiristeily.

 

Tonava on upeimmillaan loppukesällä, ja kesän aikana tehtyjen Tonavan risteilyjen varauksiin on nyt tarjolla erityisen hyvät edut. Wien, Budapest, Bratislava, Belgrad… Anna jokivarren kalleimpien kaupunkien hurmata sinut ja nauti keski-Euroopan henkeäsalpaavista maisemista.

Tällä matkalla koko laiva on varattu vain Kristinan yhteismatkojen asiakkaille. Kotimainen matkanjärjestäjä Kristina tarjoaa suomalaisille suunniteltuja, tasokkaita lomapaketteja, joissa tärkeintä on asiakkaan viihtyminen.

Kulttuuria ja elämyksiä keski-Euroopassa

Tutustu Euroopan upeimpiin kulttuurikaupunkeihin helposti Kristinan yhteismatkojen Jokiristeilyillä. Tarjolla on tuttuja jokia kuten Seine, Tonava ja Rhône, ja niiden rannoilla sijaitsevat upeat kaupungit. Noin viikon mittainen retki vie sinut keskelle kauneimpia maisemia helposti ja turvallisesti.

 

Seine-joen risteilyllä tutuiksi tulevat Pariisi, La Roche ja Rouen.

 

Tonava-joen risteilyllä ihastellaan Budapestiä, Wieniä ja Bratislavaa.

 

Rhöne-joki ja Lyon, Marseille ja Avignon hellivät eteläisen Ranskan matkaajaa.

 

”Saone- ja Rhone-joen risteily sopii leppoisasta matkailusta kiinnostuneille, jotka nauttivat ranskalaisen keittiön herkuista. Kiireetön eteneminen ikiaikaisella kulkureitillä, mielenkiintoiset tutustumiskohteet ja täydellinen matkanjohtaja takaavat elämyksen”, kertoo nimimerkki Maijis asiakaspalautteessaan.

 

Laivalta tehdyt päivävierailut kyliin ja kaupunkeihin ovat leppoisa ohjelmanumero, ja osa aterioista nautitaan laivalla, ohi lipuvia maisemia ihastellen. Vakaasti kulkeva jokilaiva on miellyttävä tapa matkustaa. Illan tullen on ihanaa vetäytyä omaan hyttiin lepäämään ja valmistautumaan tulevan päivän nähtävyyksiin!

Varaa ja ihastu!

Tutustu Kristinan yhteismatkojen Jokiristeilyihin ja vaihtoehtoihin rauhassa, valitse oma suosikkisi ja tee varaus joko internetissä tai helposti suomenkieliseen puhelinpalveluun soittamalla! Laivoista löytyy erilaisiin tilanteisiin sopivia hyttejä, ja puhelinpalvelumme numerossa +358 52 1144 auttaa mielellään juuri oikean kokonaisuuden suunnittelussa.

 

”Kun kaikki on oikeasti etukäteen hyvin suunniteltu ja jokainen pienikin matkan varrella sattuva tilanne on varmistettu toimivaksi, on hyvä lähteä matkaan. Saa vain olla ja nauttia. Matkanjohtaja kantaa vastuun tapahtumista ja kertoo tarvittavista toimenpiteistä, Risteily Kristinan matkassa on todella huoleton tapa matkustaa, nähdä uusia kohteita ja samalla rentoutua ja nauttia hyvin valittujen laivojen loistavasta tarjonnasta”, kannustaa eräs palautetta jättänyt matkustaja.

 

Euroopan kauneimmat joet odottavat sinua!