Kristinan risteilymatka yhdistää oman seikkailun ja ammattilaisten palvelut – Nauti vaikkapa Adrianmeren kuvankauniista saarista!

Sopiva sekoitus oman aikataulun mukaan lomailua ja laadukkaita valmispalveluita käden ulottuvilla: Kristinan yhteismatkat on ihanan helppo tapa matkustaa. Nopeat siirtymät ja vaihtuvat maisemat tarjoilevat sinulle esimerkiksi kappaleen kauneinta Dalmatian rannikkoa.

 

Risteilymatka on helppo ja mukava tapa kokea ulkomaat kokonaan uudesta näkökulmasta. Miltä kuulostaisi kaunis Kroatia, jonne tarjolla on Seitsemän yötä saarihyppelyä Adrianmerellä? Tällä matkalla koko laiva on varattu vain Kristinan yhteismatkojen asiakkaille. Kotimainen matkanjärjestäjä Kristina tarjoaa suomalaisille suunniteltuja, tasokkaita lomapaketteja, joissa tärkeintä on asiakkaan viihtyminen.

Välimeren upeat saaret

Kun haluat nauttia lämpimästä ilmastosta, upeista kulttuurinähtävyyksistä ja henkeäsalpaavista luonnonmaisemista, Kristinan tarjoamat Välimeren risteilyt ovat mitä oivallisin valinta! Noin viikon mittaisten risteilyjen aikana pääset tutustumaan Välimeren kiinnostavimpiin maihin: esimerkiksi Kreikkaan, Italiaan ja Kroatiaan. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse suosikkisi!

 

”Tällaiset lomat ovat monin tavoin helppoja, koska majoitus on koko ajan sama ja asiakkaista huolehditaan matkan alusta loppuun saakka. Ohjelmaa on tarjolla jokaiselle päivälle. Retkikohteet on valittu siten, että tutustutaan sekä luonnon, historian että kulttuurikohteisiin. Kerrotaan myös kansojen ja maiden nykytilanteista ja oloista”, kiittelee nimimerkki Pariskunta Keski-Suomesta.

 

Tutustu vaikkapa Välimeren aarteet -risteilyyn tästä!

 

Päivisin voit tutustua kaupunkikohteisiin joko oman mielesi mukaan tai osana ohjattua, suomenkielistä tutustumiskierrosta. Koet historiallisia nähtävyyksiä, maistelet paikallisia herkkuja ja teet ostoksia hurmaavissa paikallisissa putiikeissa. Kenties pulahdat uimaan kauniilta hiekkarannalta? Illan tullen saat ihailla auringonlaskua laivan kannelta ja vetäytyä hyttiin nukkumaan yösi mukavasti ja rauhallisesti. Täydellistä ja helppoa!

 

Miltä kuulostaisi lomaviikko aurinkoisella Joonianmerellä?

Varaa ja ihastu!

Tutustu Kristinan yhteismatkojen Välimeren risteilyihin ja vaihtoehtoihin rauhassa, valitse oma suosikkisi ja tee varaus joko internetissä tai helposti suomenkieliseen puhelinpalveluun soittamalla! Laivoista löytyy erilaisiin tilanteisiin sopivia hyttejä, ja puhelinpalvelumme numerossa +358 52 1144 auttaa mielellään juuri oikean kokonaisuuden suunnittelussa.

 

”Kun kaikki on oikeasti etukäteen hyvin suunniteltu ja jokainen pienikin matkan varrella sattuva tilanne on varmistettu toimivaksi, on hyvä lähteä matkaan. Saa vain olla ja nauttia. Matkanjohtaja kantaa vastuun tapahtumista ja kertoo tarvittavista toimenpiteistä, Risteily Kristinan matkassa on todella huoleton tapa matkustaa, nähdä uusia kohteita ja samalla rentoutua ja nauttia hyvin valittujen laivojen loistavasta tarjonnasta”, kannustaa eräs palautetta jättänyt matkustaja.

 

Välimeren vehreät rannat odottavat sinua!