Elben risteilyt

Euroopan yksi tärkeimmistä vesireiteistä oleva Elbe saa alkunsa lounaisosasta Tšekkiä kulkien Saksan läpi ja laskien Pohjanmereen. Yli 1500 kilometriä pitkä Elbe on poikkeuksellisen kaunis jokireitti tarjoten kauniita ja vehreitä maisemia, jotka eivät ole paljon muuttuneet vuosisatojen aikana. Kanavien kautta Elbe yhdistyy myös Berliiniin sekä Itämereen. Elben risteilyillä käyntikohteita ovat muun muassa Martti Lutherin Wittenberg, vehreä Dresden sekä kaunis Magdeburg. Yksi jokiristeilyn kohokohdista on myös Elben hiekkakivivuoret, alueen luonto ja eläimistö sekä upeat goottilaiset linnat ja barokinaikaiset palatsit. Tämän lisäksi Elben alueella tuotetaan paljon viiniä. Elben jokiristeily on oiva tapa nauttia upeista maisemista ja samalla vierailla historiallisissa kaupungeissa jokireitin varrella.

huhtikuu 2017

1.4.2017 Jokiristeily 1 vko alk. 2 295 € Elben risteily Potsdamista Prahaan, m/s Frederic Chopin – OMA LAIVA. Vain 1 hytti vapaana!

Jos olet kiinnostunut lähtemään tälle risteilylle mukaan, ole yhteydessä myyntitoimistoomme.  Potsdam – Wusterwitz – Magdeburg – Wittenberg – Meissen – Dresden – Pirna – Usti – Litomerice – Melnik – Praha Troja – Praha Koe pittoreski Elben laakso ja sen kauniit … Lue loppuun

Matkahaku

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

ropax-risteilyt-laatikko

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X